Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Βουλή : Δεν άφησαν υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ να μπεί στο πρώην γραφείο Κασσελάκη νυν καταδικασμένου Νίκου Παππά

 



Συνεχίζεται το καραγκιοζιλίκι ΣΥΡΙΖΑ, με τον θίασο να δίνει καθημερινά παραστάσεις.

Ένταση που κινητοποίησε την φρουρά της Βουλής προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στους διαδρόμους του κοινοβούλιου. Το περιστατικό συνέβη έξω από το γραφείο που διατηρούσε ο  Στέφανος Κασσελακης έως την καθαίρεση του από τα μέλη της κεντρικής επιτροπή και της πολιτικής γραμματείας στο ισόγειο της Βουλής.

Το γραφείο αυτό χρησιμοποιεί ο εκάστοτε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκεί έχει μεταφερθεί ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και καταδικασμένος από το ειδικό δικαστήριο σε φυλάκιση με αναστολή Νίκος Παππάς.

Ειδικότερα το πρωί της Παρασκευής μετακλητός υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μπει στο γραφείο αλλά τα στελέχη της ασφαλείας του κοινοβουλίου του απαγόρευσαν την είσοδο, και η σχετική εντολή δόθηκε από τον καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο Ν. Παππα προκειμένου κανείς να μην μπει στο χώρο όσο ο ίδιος θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις υποχρεώσεις στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Ο συγκεκριμένος μετακλητός υπάλληλος δεν ανήκει στην στενή ομάδα συνεργατών του απερχόμενου προέδρου Στέφανου Κασσελακη. Εργάζεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την περίοδο του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Συνεργάτες του καταδικασμένου απο το ειδικό δικαστήριο σε ποινή με αναστολή Νίκου Παππά επισήμαναν ότι έγινε παρεξήγηση και ότι το όνομα του υπαλλήλου δεν μπήκε εκ παραδρομής στη λίστα των ατόμων που δόθηκε στη φρουρά της Βουλής για να τους επιτρέπεται η είσοδος στο γραφείο. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου