Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Καμία ηθική και ντροπή για την Κεχαγιά που μας λέει οτι ο Greek Mafia είναι θύμα «κοπτοραπτικής»

 


Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο σημείο να αμολάει την Βούλα Κεχαγιά να μας πει ότι το "μπατσάκος", το "θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα", το θα σου στείλω κανένα "πεινιρλί" που στην αργκό του υπόκοσμου σημαίνει θα σου στείλω βόμβα στο σπίτι, είναι κοπτοραπτική, εξοργίζοντας περισσότερο την κοινή γνώμη.

Η εντολή από το ανήθικο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι υπεράσπιση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά με σθένος, και ας επιδίδεται σε άθλιες διαδικτυακές επιθέσεις, που μόνο κακοποιοί της Greek Mafia κάνουν στα θύματα τους. Τέτοια εντολή έχει τέτοια κάλυψη προσέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά. Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ που μας είπε χωρίς ίχνος ηθικής ότι «ο ευρωβουλευτής μας έχει εκλεγεί με την ψήφο του ελληνικού λαού, ο οποίος προφανώς και δεν τον θεωρεί υπόκοσμο». 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κεχαγιά η εκλογή του Greek Mafia απο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, το τονίζουμε αυτό από όσους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, οπότε καταλαβαίνεται την ποιότητα στελεχών και ψηφοφόρων, του δίνει το δικαίωμα να λειτουργεί επικοινωνξιακά όπως ο υπόκοσμος.

Έκανε δε λόγο χωρίς ίχνος ηθικής και σοβαρότητας σε όσα ξεστομίζει για «κοπτοραπτική δηλώσεων» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει πρόθεση να συντηρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου