Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Οι ηλίθιοι Στέφανε Κασσελάκη είναι ανίκητοι και καταφέρνουν πάντα να μας χαλάνε την ημέρα

 


Η λογική από την μία, και η παραλογική Κασσελάκη από την άλλη, γιατί έτσι λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο, θεωρώντας ο τυχοδιώκτης αρχηγός του ΣΥΡΙΑ, νομίζοντας ότι είναι εξυπνότερος όλων, προσβάλλοντας έτσι την νοημοσύνη του κόσμου με όσα λέει και κάνει.

Για την ιστορία και όσο αφορά το θέμα της ξεκάθαρα παράνομης πισίνας, υπάρχει μια άδεια για σηπτική δεξαμενή από το 1978, η οποία όμως πονηρά και ανήθικα για την περιοχή και τις απαγορεύσεις έγινε πισίνα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζοντας ότι έχει να κάνει με ηλίθιους προσπάθησε να βγάλει ανακόλουθη την κυβέρνηση λέγοντας ότι  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μία μιλάει για αρχαιολογική παράβαση και μία για πολεοδομική παράβαση''. 

Αυτό που αλήθεια συμβαίνει είναι ότι πρόκειται για καραμπινάτη πολεοδομική παράβαση, αλλά και αρχαιολογική παράβαση σύμφωνα με το υπουργείο πολιτισμού, και το ότι αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τι σημαίνει «παρανομία από αρχαιολογικής άποψης» ή σκοπίμως το αποκρύπτει, στην προσπάθεια του να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο και τη νομολογία υφίσταται αρχαιολογική παρανομία, όταν κατασκευάζεται πισίνα εντός του προστατευόμενου από την αρχαιολογική νομοθεσία –άρα και το Υπουργείο Πολιτισμού- οικισμού των Σπετσών, όπου και βρίσκεται η οικία του Προέδρου του κ. Στ. Κασσελάκη.

Η άδεια του 1978, που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά σε πισίνα, αλλά σε σηπτική δεξαμενή, δηλαδή βόθρο. Η μετατροπή της σηπτικής δεξαμενής σε πισίνα, το 2024, προφανώς απαιτεί άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού. Με δεδομένη την άδεια του ΥΠΠΟ, εκδίδεται ακολούθως άδεια από την Πολεοδομία.

Η έκθεση της αυτοψίας, την οποία επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ακόμη κατατεθεί ιεραρχικά στο ΥΠΠΟ, ενώ ο έλεγχος είναι ακόμη σε εξέλιξη. Ας μην βιάζονται. Ας περιμένουν το πόρισμα των αρμοδίων δημοσίων υπηρεσιών.

Εκκρεμεί λοιπόν μετά την ανακοίνωση του ΥΠΠΟ και πολεοδομικός έλεγχος, έχει γίνει ένας έλεγχος από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες γιατί έχει χαρακτηριστεί με συγκεκριμένη σήμανση αυτή η περιοχή και απαγορεύεται η κατασκευή πισίνας. 

Η πισίνα για τον τυχοδιώκτη Κασσελάκη που δεν έχει ίχνος ηθικής  ήταν στην αρχή καλλωπισμένη δεξαμένη, έναν μήνα μετά έγινε σηπτική δεξαμενή, γιατί δεν τους νοιάζει τι θα πεί η κοινή γνώμη, τους ενδιαφέρει να πουν το αφήγημα τους και ας ξεφτιλιστούν.

Για να τελειώνουμε, πλησιάζει η ώρα που ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης θα μπαζώσει την παράνομη πισίνα και θα πληρώσει και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί εκτός και εάν προστεθεί στα 11 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει η οικογένεια του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου