Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη έστησαν αγανακτισμένους στην Πεντέλη - Πρώτος ο Π. Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 



Μεγαλύτερη ξεφτίλα απο τα στημένα σώου της αριστεράς και της ακροαριστεράς δεν υπάρχει, βλέπε τον πρώτο διδάξα ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλο ένα σώου στήθηκε στην Πεντέλη κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, με δήθεν αγανακτισμένους να προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κατά της κυβέρνησης.

Αντί να αφήσουν τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτυρηθούν που έχουν κάθε δικαίωμα, αμόλησαν ακροαριστερούς να κάνουν σώου αγανάκτησης.

Πρώτος στημένος που οργάνωνε είναι ποιος άλλος ο Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλος του ίδιου κόμματος που ανήκει και ο δήμαρχος Χαλανδρίου Συμεών Ρούσος.



Μετά μεταφερόμενοι από τα Εξάρχεια και ακροαριστερές, αριστερές οργανώσεις χωρίς να αφήνουν χώρο στους κατοίκους που θα ήθελαν πραγματικά να διαμαρτυρηθούν, και έτσι δεν πήγαν.

Κρατούσαν πανό ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως και εφημερίδες της ακροαριστεράς και της αριστεράς, δηλαδή καμία σχέση με κατοίκους που τους καπέλωσαν με τα σώου που στήνουν.



Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι ένας προκλητικός ανθέλληνας υπερασπιστείς των Πακιστανών, και δεν θα ξεχάσει κανένας την φωτογραφία του έξω απο τον Marfin την ώρα που καιγόντουσαν και πέθαιναν μέσα άνθρωποι.

Και μην ξεχάσουμε και τους ψεκασμένους, που δεν θα συγχωρέσουν ποτέ ότι ο κόσμος εμβολιάστηκε και προστατεύτηκε απόν τον κορονοιό αντί να τους αφήσει η κυβέρνηση ανεμβολίαστους στην μοίρα τους, και φυσικά δεν ήταν ούτε αυτοί κάτοικοι της περιοχής.



Σοβαρή καταγγελία του πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, για «μετακινούμενους αγανακτισμένους» στην Πεντέλη με στόχο τη δημιουργία αρνητικού κλίματος και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, τεκμηριώνοντας με φωτογραφία του Πέτρου Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ: «Σήμερα στην Πεντέλη υπήρχαν κάτοικοι της περιοχής που έχουν δικαιολογημένα αιτήματα που η πολιτεία οφείλει να ακούσει και θα τα ακούσει.

Υπήρχαν, όμως, και "μετακινούμενοι αγανακτισμένοι" όπως ο εικονιζόμενος (και στις 2 φωτογραφίες) Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που εντελώς οξύμωρα φώναζε "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ".

Η πρώτη φωτογραφία είναι σημερινή από την Πεντέλη, ενώ η δεύτερη από τη μαύρη μέρα που σκοτώθηκαν μετά από ρίψη μολότωφ 4 συνάνθρωποί μας στη Marfin».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου