Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αμετανόητος ο Greek Mafia Νίκος Παππάς δηλώνει : Δεν θα σταματήσω!


 

Ούτε το "μπατσάκο", ούτε το "πεινιρλί" η αλλιώς βόμβα στην αργκό του υπόκοσμου, ούτε το «Θα κλαίει η βρωμιάρα η μάνα σου», έφτασαν για να καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον ευρωβουλευτή του, και αφού δεν το κάνει ο τυχοδιώκτης Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, δώσε θάρρος στον υπόκοσμο να συνεχίζει να προκαλεί.

Στις αντιδράσεις λοιπόν που έχει ξεσηκώσει η συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, απαντά ο ίδιος μέσω ενός story στο Instagram, χωρίς ούτε μία συγνώμη όχι σε αυτούς που απαντούσε αλλά στον κόσμο που άκουσε τα ηχητικά και τον σιχάθηκε.

Ο Greek Mafia αναφέρει μεταξύ άλλων ότι από τον οχετό που λαμβάνει θα συνεχίσει να τους απαντάει όπως αξίζει και ότι αυτό δεν θα σταματήσει, και για να μην ξεχνάμε φταίει η κυβέρνηση και η Ν.Δ. γενικότερα για την συμπεριφορά υπόσκομου του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και όχι αυτός.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Instagram, ο Νίκος Παππάς ανέφερε: «Λοιπόν για τους “Ρομπέν των Δασών” προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”. Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει. Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες. Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζεται και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου!».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου