Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Κεδίκογλου για χυδαιότητες του Greek Mafia Παππά: Μιλάμε για καταγώγιο Τρούμπας του ’50

 


Τη πλήρη διαφωνία του με την φαιδρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αθλιότητα του Greek Mafia Νίκου Παππά εξέφρασε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του κόμματος, Συμεών Κεδίκογλου, καθώς, όπως είπε, προσπάθησε να τον δικαιολογήσει.

Ο Συμεών Κεδίκογλου έκανε χαρακτηριστικά λόγο για «καταγώγιο Τρούμπας του '50» και διαλόγους μαφίας, εστιάζοντας όχι μόνο στο «μπάτσος», όπως αποκάλεσε ο φαιδρός Νίκος Παππάς αστυνομικό στο διαδίκτυο, αλλά κυρίως στην αποτροπιαστική φράση «να ψοφήσει ό,τι αγαπάς». «Ποια κοινή αξία μπορώ να έχω εγώ με αυτό, που είμαι στο ίδιο κόμμα;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν δικαιολογείται ένας εκλεγμένος άρχοντας να μιλάει έτσι,  συνέχισε ο Συμεών Κεδίκογλου, συμπληρώνοντας: «Ντράπηκα και δεν μπορούσα να ακούσω όλο το ηχητικό». «Αυτή η γλώσσα δεν θυμίζει πεζοδρόμιο, αλλά καταγώγιο Τρούμπας του ’50», συνέχισε και κάλεσε τον εισαγγελέα και το ευρωκοινοβούλιο να επέμβουν, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον για τον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η Κουμουνδούρου είχε δώσει πλήρη κάλυψη στον ευρωβουλευτή της Νίκο Παππά και τις διαδικτυακές επιθέσεις του, κάνοντας λόγο για «πληρωμένα της πιστόλια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για δολοφονία χαρακτήρα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου