Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ο 44χρονος βιαστής μαζί με τον γιό του έστησαν παγίδα στην 16χρονη με πλαστά μηνύματα από κινητό


 

Ο 44χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 16χρονου κοριτσιού μέσα στο αμάξι του σε άδειο οικόπεδο στον Κολωνό, οδηγείται σήμερα 27/8 στο ανακριτή.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες αφού όπως ο ίδιος υποστηρίζει, υπήρχε συναίνεση από την πλευρά του παιδιού.

Η υπερασπιστική γραμμή του 44χρονου φαίνεται ότι θα στηριχθεί σε μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της 16χρονης, στα οποία εξομολογείται τον έρωτα της για αυτόν.

Όπως η ίδια η 16χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της και φαίνεται να αποδεικνύεται από βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως η εκπομπή LIVE NEWS, ο 44χρονος πήρε το κινητό της και έστελνε μηνύματα ο ίδιος στο δικό του κινητό λέγοντας πόσο τον θέλει. Με αυτό τον τρόπο ο 44χρονος προσπαθούσε να κάνει τον βιασμό να φανεί ως ερωτική επιθυμία της 16χρονης.

Το βίντεο καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στην περιοχή που μένει η 16χρονη. Στα πλάνα φαίνεται το ασημί ΙΧ του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα βιασμού και επικαλείται μηνύματα που υπάρχουν στο κινητό του. «Θέλω να κάνουμε έρωτα», φέρεται να γράφει ένα από τα μηνύματα.

Η 16χρονη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς και κάνει λόγο για μία πλεκτάνη που έστησαν όταν κατάλαβαν ότι θα καταγγείλει τον βιασμό.

Αύριο ο 44χρονος αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ η ανήλικη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οι αστυνομικοί ερευνούν τυχόν γνώση και εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου