Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ξεφτιλίστηκαν στον γάμο τους και τώρα λένε δεν τρέχει τίποτα απλά με έσπρωξε επειδή του πάτησα το πόδι

 


Αφού ξεφτιλίστηκαν στο πανελλήνιο με το περιστατικό που διαδραματίστηκε την Κυριακή το απόγευμα σε γάμο στον Πύργο Ηλείας, με πρωταγωνιστές... το ίδιο το ζευγάρι, τώρα προσπαθούν να μαζέψουν την ξεφτίλα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο γάμος τους διεκόπη όταν η νύφη τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», πάτησε τον γαμπρό, με τον ίδιο να μην το παίρνει και τόσο ψύχραιμα, βγάζοντας τα στέφανα και αποχωρώντας από την εκκλησία, κάνοντας ξεφτίλα τον ίδιο την νύφη και όλους τους καλεσμένους με την συμπεριφορά του.

Η νύφη και αφού είχε ξεφτιλιστεί προσπάθησε να τα μαζέψει, και έτσι μίλησε στο ίδιο μέσο για το συμβάν λέγοντας πως «ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά».

Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, και την ξεφτίλα που θα ακολουθεί το ζευγάρι για πάντα, τόσο ο γάμος του ζευγαριού όσο και η βάπτιση του παιδιού τους, συνεχίστηκαν κανονικά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού, ήταν ένα… ατυχές γεγονός και πως ο ίδιος ο γαμπρός αναγνώρισε το λάθος του ζητώντας συγγνώμη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου