Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΝΔ για Κασσελάκη: Ελπίζουμε οι βουτιές του στην παράνομη πισίνα στις Σπέτσες να τον προσγειώσουν στην πραγματικότητα


 

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή άλλη μία φαιδρή ραδιοφωνική του συνέντευξη εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο τυχοδιώκτης με το θολό οικονομικό παρελθόν Κασσελάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτη έρευνα» σχετικά με το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτική» την «ειρωνεία» που δέχεται από τη ΝΔ όσον αφορά στις διακοπές του, καθώς όπως είπε «υπηρετεί τη διαφάνεια». 

«Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν», τονίζουν πηγές της ΝΔ.

«Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα», επισημαίνουν.

«Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην ”προσγείωση” στην πραγματικότητα», σχολιάζουν πηγές του κυβερνώντος κόμματος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου