Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Ο Κασσελάκης ξεφτιλίστηκε και πάλι θεωρώντας τον Άρειο Πάγο αναρμόδιο να βγάζει πόρισμα για τις υποκλοπές


 

Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα του επικίνδυνου τυχοδιώκτη με το θολό παρελθόν Στέφανου Κασσελάκη, που κατηγορεί ο τίποτα την δικαιοσύνη ως αναρμόδια, θεωρώντας τον ίδιο αρμόδιο.

Η εμπάθεια που βγάζει κάθε φορά που αναφέρεται στη Δικαιοσύνη, δεν είναι τυχαία, είναι απωθημένο λόγω των δικαστικών περιπετειών του πατέρα του, για τα λεφτά που είχαν υπεξαιρεθεί από την εταιρία του, και φυσικά την καταδίκη του που ακολούθησε. Όπως γνωρίζουμε όλοι μας οι δικαστικές περιπέτειες συνεχίζονται για χρέη της οικογένειας 11 εκατομμυρίων ευρώ, και περιμένουμε την κατάληξη.

Όπως περιμένουμε να αρχίσει στα σοβαρά ο έλεγχος και για τα έργα και τις ημέρες του ίδιου για να μάθουμε πόθεν έσχες.

Ο τίποτα λοιπόν τυχοδιώκτης που από φύση του είναι θρασίμι, χαρακτηρίζει απαράδεκτο, το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις και τις νόμιμες επισυνδέσεις, και δεν ντρέπεται που το λέει.

Είμαστε σίγουροι και εμείς και οι πολίτες πώς ο τυχοδιώκτης με το θολό παρελθόν, δεν έχει διαβάσει ούτε μία σελίδα από τις 285 του πορίσματος, και κατηγορεί σοβαρούς και έμπειρους δικαστές ότι χειραγωγούνται από την κυβέρνηση. Ίσως η δικαιοσύνη που τον ανέχεται να λέει όσα φαιδρά λέει, πρέπει επιτέλους να του δείξει ότι υπάρχουν και όρια.

Το παπατζιλίκι που λέει ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του, ίσως είναι η αρχή γιατί ξέρει ότι η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί σύντομα μαζί του και αυτός θα αρχίσει να αμφισβητεί το κατηγορητήριο σε βάρος του. 

Ο Κασσελάκης έρχεται δεύτερος στην στοχοποίηση των δικαστών γιατί πρώτος είναι ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης που έχει αναρτήσει και φωτογραφίες.

Ο Άρειος Πάγος χάλασε την δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ και του τυχοδιώκτη που ηγείται του θιάσου, και δεν μπορούν να παίξουν το αφήγημα των κατηγοριών, για την κατασκευή ενόχων που ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν, αν και μετά όπως με την Novartis ξεφτιλίζονται περισσότερο και τους συχαίνεται ο κόσμος. 

Ένα πράγμα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι μαζί με την ομάδα που ηγείται στον ΣΥΡΙΖΑ, πάρα πολύ επικίνδυνοι για την χώρα μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου