Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Δέν μαζεύονται ψεκασμένοι - ξεφτιλισμένοι όπως Βελόπουλος : Καίνε για ανεμογεννήτριες


 

Δέν υπήρχε ποτέ καμία σοβαρότητα στον βελόπουλο, και φυσικά δεν θα υπάρξει ποτέ ίχνος σοβαρότητας αυτό μας το έχει ξεκαθαρίσει από τότε που πουλούσε το φάρμακο για τον κορονοιό και για την καράφλα όπως και τις επιστολές του Ιησού.

Πουτινικός και κάργα ψεκασμένος ο Κυριάκος Βελόπουλος, υιοθετεί για πολιτικούς λόγους, ώστε να εξαπατήσει για να τσιμπήσει το κοινό των ψεκασμένων, και επειδή τα πιστεύει θεωρίες συνομωσίας για να γελάς. 

Σημαία κάνει και πάλι ο Βελόπουλος το αφήγημα ότι για τις φωτιές φταίνε οι ανεμογεννήτριες, και δείχνει ότι δεν έχει ίχνος σοβαρότας ακόμα και αυτές τις στιγμές.

 Ο ψεκασμένος πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που δεν κολλάει στο να ξεφτιλιστεί, βρίσκει την ευκαιρία πάνω στα πύρινα μέτωπα στη βορειοανατολική Αττική και αντί να σεβαστεί την αγωνία των ανθρώπων να πεί τον ισχυρισμό του ότι η κυβέρνηση ωφελεί τους ολιγάρχες της ενέργειας, προσπερνώντας εσκεμμένα τα επιστημονικά δεδομένα που, ανάμεσα σε άλλα, υπογραμμίζουν τον καθοριστικό ρόλο της ξηρασίας, των ισχυρών ανέμων και του ανάγλυφου της περιοχής, για την εκδήλωση και εξάπλωση φωτιών.

«Η ανατολική Αττική έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, παρά τις διθυραμβικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, με τις οποίες διατυμπάνιζε τα "εξελιγμένα συστήματα" δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης. Η αλήθεια είναι ότι με τη ΝΔ η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο "αποτεφρωτήριο"», αναφέρει χωρίς ίχνος ηθικής το νούμερο της Ελληνικής Λύσης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, δηλαδή τον Βελόπουλο «η κυβέρνηση εάν ήταν "απλώς ανίκανη" να προστατεύσει την φύση και τις περιουσίες των Ελλήνων, θα έπρεπε ήδη να έχει νομοθετήσει την πλήρη απαγόρευση τοποθέτησης ανεμογεννητριών στις καμένες εκτάσεις, με αναδρομική ισχύ για το σύνολο της επικράτειας. Άπαξ και δεν το κάνει, τότε γίνεται συνεργός σε ένα απεχθές έγκλημα, από το οποίο "συμπτωματικά" ωφελούνται οι αδηφάγοι ολιγάρχες της ενέργειας». Ζητεί δε την παραίτηση της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για«μονόδρομο, πριν καεί και το τελευταίο δέντρο στην Ελλάδα».

Την ώρα που για ακόμα μία φορά ξεφτιλίζεται ο ψεκασμένος Κυριάκος Βελόπουλος η κυβέρνηση και οι αρχές δίνουν μάχη να σώσουν από τους εμπρησμούς, ανθρώπους και περιουσίες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου