Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Η ακροαριστερά προσπαθεί να αλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ με στημένα γκάλοπ από τρόλς και αγορασμένα Like υπέρ Πολάκη

 


Είναι τόσο μπάχαλο ο ΣΥΡΙΖΑ, με ευθύνη ενός τυχοδιώκτη άσχετου να ηγείται του κόμματος, που ο καθένας κάνει ότι θέλει, και ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης παίρνει αέρα επειδή ο Κασσελάκης είναι δειλός για να τον στείλει μια για πάντα να ξεβρομίσει το κόμμα.

Μην ξεχνάτε ότι ο Παύλος Πολάκης ελέγχει όλη την λάσπη που έριχνε η υπόγα της Κουμουνδούρου όλα αυτά τα χρόνια, με τα έμμισθα τρολς, τα οποία σήμερα παίρνουν θέση μάχης κατά των συντρόφων τους για να υποστηρίξουν τον ακροαριστερό τραμπούκο.

Μηνύματα υποστήριξης του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη κατακλύζουν από κάθε κατεύθυνση τη δημόσια σφαίρα, με τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να μην γίνεται αποδεκτή από μέρος του στελεχιακού δυναμικού και της εκλογικής βάσης του κόμματος, πέντε ημέρες μετά, και όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αλλάξει κινδυνεύοντας να το διαλύσει εντελώς η ακροαριστερά Πολάκη.

Οι αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και τα στημένα από τα τρολς «γκάλοπ» εναντίον της «φρουράς Τσίπρα», δείχνουν ότι η ακροαριστερά έχει πάρει αέρα.

Τα αγορασμένα like στις αναρτήσεις του ακροαριστερού Πολάκη, με σχέδιο να ξεπεράσει τα likes του τυχοδιώκτη Στέφανου Κασσελάκη, δείχνει την κατρακύλα του κόμματος και την καθημερινή του ξεφτίλα, απο ένα αμετανόητο ακροαριστερό, και ένα επικίνδυνο τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν που ηγείται του κόμματος.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του ακροαριστερού τραμπούκου λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του άγγιξε τα 10.000 likes έναντι αυτής του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα Πολάκη στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που έφτασε στα 2.500 likes.

Ο δήθεν ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, που συνεχίζει να είναι στα όργανα του κόμματος, κοροιδεύοντας τους ψηφοφόρους του κόμματος, έχει ένα στρατό ακροαριστερών και ειδικά τρόλς που δουλεύουν βρώμικα όπως δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να χρειάζεται ένα ακροαριστερό τραμπούκο, δείχνει το πόσο λάθος και επικίνδυνο κόμμα είναι και το παραμύθι ότι ο τραμπούκος όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκείνος που ξεσκέπαζε σκάνδαλα διαφθοράς στην Υγεία, τις τράπεζες και αλλού, και τα έβαλε ανοιχτά και τεκμηριωμένα με κατεστημένα συμφέροντα, βάζει τα γέλια όποιος το ακούει γιατί όλα ήταν λάσπη, στημένα, και έχει πάει κατηγορούμενος, έχοντας μάλιστα καταδικαστεί κιόλας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ακροαριστερός Πολάκης έχει και άμεση εμπλοκή στην σκευωρία Novartis και στους κουκουλοφόρους μάρτυρες τους οποίους γνωρίζει, οπότε μιλάμε για ένα διεφθαρμένο τραμπούκο εκρπόσωπο της ακροαριστεράς και του Βελουχιώτη που τον έχει εικόνα πάντου στο σπίτι του και το γραφείο του. 

Κανένας σοβαρός πολίτης, που θα ήθελε λέμε τώρα, να ψηφίσει κάποια στιγμή ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα αντιδρούσε σε μια διαγραφή Πολάκη, η σε μια απομάκρυνση Κασσελάκη, και εάν πετάξει έξω το κόμμα τέτοιους τοξικούς, μόνο να κερδίσει μπορεί και όχι να χάσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου