Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Στον τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν Κασσελάκη δεν άρεσε η απόφαση της δικαιοσύνης για τις υποκλοπές

 



Ένας τυχοδιώκτης με θολό οικονομικό παρελθόν μας λέει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη επειδή του χάλασε το αφήγημα των υποκλοπών.

Από την Μύκονο που προβληματίζεται για την χώρα και το πολιτικό του μέλλον, κάνοντας βόλτες στα στενά ο τυχοδιώκτης του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια φαιδρή δήλωση κατηγορώντας την δικαιοσύνη, και νομίζουμε ότι είναι ώρα να τον περιλάβει η δικαιοσύνη και να τον ελέγξει για να τελειώνουμε μαζί του.

Το απόλυτο πολρικό νούμερο της χώρας, που έχει ξεπεράσει και τον Βελόπουλο, έπαθε λέει ανάμεσα στα πάρτι που πηγαίνει και τα μπαράκια της Μυκόνου, σοβαρό κλονισμό της εμπιστοσύνης του προς την ελληνική Δικαιοσύνη.

Και μαζί με τον ίδιο πρέπει να έχει κλονιστεί και ο σύζυγος του Κασσελάκη , Τάιλερ Μακμπεθ που τον βλέπει κλονισμένο. και που να τον δει κλονισμένο μόλις αρχίσει η δικαιοσύνη να ψάχνει το παρελθόν του ίδιου και της οικογένειας του.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας το πόρισμα του Αρείου Πάγου και προαναγέλλοντας επίσημη πολιτική δήλωση από το κόμμα του, ο φαιδρός Κασσελάκης, γράφει: 

«Σας μιλώ ως Έλληνας πολίτης και όχι ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.Σήμερα, με την απόφαση αρχειοθέτησης του σκανδάλου ΕΥΠ-Predator, η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά.

Αυτό δυστυχώς ταυτίζεται πλέον με τη διάχυτη αίσθηση του ελληνικού λαού ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι το τελευταίο καταφύγιο των αδικημένων.

Γι’ αυτό μία από τις πρώτες προτάσεις που έχω θέσει προς τον ελληνικό λαό είναι η ριζική αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, ώστε να απελευθερωθεί από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό και την εξάρτηση από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Θα ακολουθήσει επίσημη πολιτική δήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis
πριν από μία ώρα περίπου

Σας μιλώ ως Έλληνας πολίτης και όχι ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σήμερα, με την απόφαση αρχειοθέτησης του σκανδάλου ΕΥΠ-Predator, η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά.

Αυτό δυστυχώς ταυτίζεται πλέον με τη διάχυτη αίσθηση του ελληνικού λαού ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι το τελευταίο καταφύγιο των αδικημένων.

...Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου