Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ο Ανδρουλάκης καλά θα κάνει να μας πει γιατί τον παρακολουθούσαν και να μην κουνάει το δάχτυλο σε δικαιοσύνη και κυβέρνηση

 


Νίκος Ανδρουλάκης, ένας θρασύτατος πολιτικός που έπαιζε την Μάρθα Βούρτση εδώ και δύο χρόνια για τις υποκλοπές, και έφτασε λοιπόν η ώρα να ενημερωθεί δήθεν (ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν και κρύβεται) γιατί τον παρακολουθούσαν και να ενημερώσει επιτέλους τον Ελληνικό λαό, γιατί τον έχουν καλέσει να τον ενημερώσουν και δεν πάει, και αντί αυτού κουνάει το δάχτυλο που του χάλασε το αφήγημα η δικαιοσύνη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στριμωγμένος, από το βήμα της Βουλής, εξέφρασε έντονη κριτική προς την κυβέρνηση σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο τη δικογραφία για τις υποκλοπές, ακολουθώντας την φαιδρή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ανδρουλάκης καταδίκασε «τις υπόγειες διαδρομές παρακρατικών και μυστικών υπηρεσιών, αμφισβητώντας τη νομιμότητα της κατάστασης».

Ανέφερε ότι «η Ελλάδα έγινε κέντρο εξαγωγής του λογισμικού Predator, χρησιμοποιώντας το για καταπατήσεις ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων με την υποστήριξη της ΝΔ», αδιαφορώντας για το ότι δεν υπάρχει πουθενά ανάμιξη της κυβέρνησης και των υπηρεσιών με αυτό το σύστημα.

Και συνέχισε αδιαφορώντας για την δικαιοσύνη λέγοντας ότι «η υπόθεση των υποκλοπών εξυπηρετούσε οικονομικά συμφέροντα, υποστηρίζοντας ότι κέρδισαν εκατομμύρια ευρώ μέσα από αυτήν τη δραστηριότητα».

Παράλληλα, έθεσε προς την κυβέρνηση ερωτήματα για τους λόγους παρακολούθησης υπουργών, επιχειρηματιών, εισαγγελέων και αρχηγών ενόπλων δυνάμεων, επισημαίνοντας την ανάγκη για διαφάνεια, και θα ήταν μιά αρχή εάν ο ίδιος έλεγε επιτέλους στον Ελληνικό ποιος ήταν ο λόγος που τον παρακολουθούσαν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε αυθαίρετα και φαιδρά την κυβέρνηση για την «κανονικότητα» της παρακολούθησης του μισού Υπουργικού Συμβουλίου, ζητώντας εξηγήσεις για αυτήν την πρακτική.

Διαβεβαίωσε ότι ο αγώνας για την αποκάλυψη της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, και επαναλαμβάνουμε ότι είναι ώρα να κάνει την αρχή και να μας πει γιατί τον παρακολουθούσαν, να μην κρύβεται.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου