Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Νέο βίντεο με τα θρασίμια της συμμορίας εκβιαστών που ξεδοντιάστηκε


 

Θρασίμια χωρίς να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους, έκαναν επιθέσεις σε μαγαζιά, χτυπούσαν και πυροβολούσαν κόσμο αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Αυτά τα κτήνη ξεδοντιάστηκαν και επειδή έχει αλλάξει ο νόμος θα μείνουν και πολλά χρόνια στην φυλακή χωρίς να εκμεταλλεύονται παράθυρα του νόμου για να αποφυλακιστούν.

Aκόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του κυκλώματος εκβιαστών, σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι τον Μάρτιο του 2023, ήρθε στην επιφάνεια, με τα θρασίμια να εγκληματούν ασύστολα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, ο 46χρονος Ιρανός, σκληρός κακοποιός, μπαίνει στο κέντρο μαζί με δύο άτομα και χτυπά με γροθιά έναν από τους Αλβανούς κακοποιούς φορώντας μάλιστα και κοκάλινα γάντια μοτοσικλετιστή. Τους επικίνδυνους μπράβους φαίνεται να τους έχει καλέσει το ίδιο το κέντρο για να απομακρύνει τους δύστροπους πελάτες.

Αφού τον ξυλοφορτώνει, οι φίλοι του Αλβανού κακοποιού τον μεταφέρουν στο αυτοκίνητο ωστόσο, ένας από αυτούς επιστρέφει και ανοίγει πυρ εναντίον του μπαρ, στην αρχή στον αέρα και στη συνέχεια σε αυτόν με τον οποίο ήρθε νωρίτερα αντιμέτωπος.

Στη συνέχεια πυροβολεί ακόμα μία φορά στην είσοδο.



Ο 45χρονος Αλβανός που πυροβολεί μέσα στο μπαρ είναι ο άνθρωπος που δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού. Είχε κατηγορηθεί για δύο ανθρωποκτονίες και ήταν υπεύθυνος για το ξυλοδαρμό επιχειρηματία στην Μύκονο ο οποίος αυτή την στιγμή εξετάζεται ως ο πιθανός ηθικός αυτουργός για την δολοφονία του τοπογράφου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν για την συμμετοχή τους στο κύκλωμα. Ανάμεσα στους δυο προσωρινά κρατούμενους είναι και ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ο αποκαλούμενος «Αρκούδος» που είναι σκληρός και αδίστακτος κακοποιός.

Από τους 14 συνολικά συλληφθέντες οι οποίοι απολογήθηκαν χθες και σήμερα προφυλακίστηκαν οι εννέα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου