Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

9 συλλήψεις από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. χθες σε Καλλιθέα και Γλυφάδα

 



Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό:

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 18-7-2024 στην περιοχή της Καλλιθέας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης, -5- νεαροί αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο στην κατοχή των κατηγορούμενων, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.987- λαθραία καπνικά προϊόντα που δεν έφεραν την ενδεικτική  ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 18-7-2024, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., -4- ημεδαποί για κλοπή κατά συναυτουργία.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αστυνομεύουν την περιοχή μετά από σήμα του κέντρου και έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν τους κατηγορουμένους οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή της Γλυφάδας και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και δαχτυλίδια τα οποία είχαν αφαιρέσει από την εν λόγω οικία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου