Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής ΣΥΡΙΖΑ : Στον εισαγγελέα όποιος έχει στοιχεία για «μαύρα»

 Ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος έδωσε μέσω Facebook μία «οφειλόμενη», όπως τη χαρακτήρισε, απάντηση, σε αυτούς που «υπονομεύουν» και εννοεί ξεκάθαρα τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος, ο οποίος απολύθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη τον περασμένο Φεβρουάριο, απαντώντας σε «πηγές» του κόμματος, τονίζει πως «και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες έχουν συνταχθεί αναλυτικές καταστάσεις εσόδων-δαπανών, έχουν υποβληθεί εντός διμήνου από την ημερομηνία διεξαγωγής της κάθε μίας εκλογικής αναμέτρησης, έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές του δημοσίου και δεν μας έχει καταλογιστεί (έστω για τυπικούς λόγους) ούτε ένα ευρώ».

Μάλιστα, εξαπολύει και επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του «αφωνία» στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Και υπογραμμίζει στην ανάρτησή του πως «επειδή κάποια στιγμή αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώνει, οι ''πηγές'' ή ο υπεύθυνος των ''πηγών'', ο οποίος έχει την άποψη της διακίνησης ''μαύρων'' χρημάτων, ας καλέσει επιτέλους Οικονομικό Εισαγγελέα, Ελεγκτική Εταιρεία ή Ορκωτούς λογιστές για να βεβαιώσει τα όσα διαρρέει ή καταγγέλλει, όπως τόνισα ΚΑΙ στην ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή. Να σταματήσει όμως να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταντάει απίστευτα κουραστικό…».

Ολόκληρη η ανάρτηση :

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο (6/7) από το βήμα της Συνέλευσης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (και μετά από τετράμηνη αναμονή) έδωσα καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις (χωρίς να λάβω την παραμικρή ανταπάντηση) για όσα εδώ και πολλούς μήνες, συνεχώς και αδιαλείπτως διαρρέονται ή και ευθέως καταλογίζονται για την κατάσταση των οικονομικών του κόμματος που παρέλαβε ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης. 

Κυριαρχούν «ειδήσεις» για: Ελλείμματα, Χάος και Μαύρα ταμεία.

Μετά την προεδρική αφωνία στο κορυφαίο όργανο, είδα σήμερα την ανάρτηση του Georghy Zhukov, γνωστού υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη πλατφόρμα X, που αναπαρήγαγε το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA (που έχει και το σχετικό βίντεο) κατά το οποίο «πηγές της Κουμουνδουρου» -σύμφωνα με την έμπειρη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή- συκοφαντούν το ίδιο μας το Κόμμα για δήθεν υπέρβαση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ της εκλογικής χρηματοδότησης που έλαβε το κόμμα μας για τις διπλές εθνικές εκλογές (Μαΐου και Ιουνίου) το 2023.

Οι συκοφάντες ας μάθουν ότι: και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες έχουν συνταχθεί αναλυτικές καταστάσεις εσόδων - δαπανών, έχουν υποβληθεί εντός 2μήνου από την ημερομηνία διεξαγωγής της κάθε μίας εκλογικής αναμέτρησης, έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές του δημοσίου και δεν μας έχει καταλογιστεί (έστω για τυπικούς λόγους) ούτε ένα ευρώ.

Επειδή κάποια στιγμή αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώνει, οι «πηγές» ή ο υπεύθυνος των «πηγών» ο οποίος έχει την άποψη της διακίνησης «μαύρων» χρημάτων, ας καλέσει επιτέλους  Οικονομικό Εισαγγελέα, Ελεγκτική Εταιρεία ή Ορκωτούς λογιστές για να βεβαιώσει τα όσα διαρρέει ή καταγγέλλει, όπως τόνισα ΚΑΙ στην ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή. 

Να σταματήσει όμως να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καταντάει απίστευτα κουραστικό…0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου