Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Συνεχίζει ο αναρχοτραμπούκος Πολάκης να προκαλεί Ζαχαριάδη - Γεροβασίλη με δημοσκόπηση συριζοτρόλ : «Μια ζακετούλα να πάρετε εσείς οι δυο»

 


Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης τις τοποθετήσεις της Όλγας Γεροβασίλη και του Κώστα Ζαχαριάδη, οι οποίοι ζητούν τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Συγκεκριμένα, ο αναρχοτραμπούκος Παύλος Πολάκης δημοσίευσε σε ανάρτησή του στο FaceBook δημοσιεύματα που αφορούν δηλώσεις των δυο βουλευτών, στις οποίες η κυρία Γεροβασίλη λέει «να ολοκληρωθεί η διαγραφή Πολάκη», ενώ Κώστας Ζαχαριάδης λέει για τον Παύλο Πολάκη ότι «έτσι όπως πολιτεύεται, δεν χωράει στον ΣΥΡΙΖΑ». Η τελευταία φωτογραφία της ανάρτησης, αφορά ένα poll, το οποίο είχε αναρτήσει στο Twitter / X ένα εκ των συριζοτρολ, στο οποίο το ερώτημα ήταν εάν οι ακόλουθοί του προτιμούν τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, ή της Όλγας Γεροβασίλη. Τα αποτελέσματα ήταν 92% υπέρ της διαγραφής Γεροβασίλη, έναντι 8% υπέρ της διαγραφής Πολάκη, και για να μην έχετε απορία είναι ψήφοι των Συριζοτρόλ της υπόγας και όχι των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε τα ποσοστά είναι πειραγμένα προς τον αρχιτραμπούκο που τα ελέγχει, τύπου όπως οι εκλογές στην Βενεζουέλα δήθεν υπέρ Μαδούρο.

Η ανάρτηση του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη

Μετα και απο αυτο (φωτο 1)

αλλα και το χθεσινο «γκαλοπ» (φωτο 4)

μια ζακετουλα να παρετε , εσεις οι δυο (φωτο 2-3)

….θαχει κρυο τον Οκτωβρη…

Παυλος Πολακης
4 ώρες πριν

Μετα και απο αυτο (φωτο 1)
αλλα και το χθεσινο «γκαλοπ» (φωτο 4)
μια ζακετουλα να παρετε εσεις οι δυο (φωτο 2-3)
….θαχει κρυο τον Οκτωβρη…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
1,2 χιλ.
136
99


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου