Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Οι πρώτες που υποστήριξαν την τραμπούκικη συμπεριφορά Πολάκη ήταν συριζαίες γυναίκες και για ηλίθιους λόγους - Ίχνος ηθικής

 


Από τους πρώτους που υποστήριξαν την ακροαριστερή τραμπούκικη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη σε γυναίκα, ήταν δύο γυναίκες εξοργίζοντας τις απανταχού γυναίκες.

Θα πίστευε κανένας ότι υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και σοβαρά στελέχη ειδικά γυναίκες που δεν θα ανεχόντουσαν τις αλλεπάλληλες επιθέσεις Πολάκη σε γυναίκες, αλλά τελικά δυστυχώς δεν υπάρχουν.

Δύο από τις στελεχάρες επιπέδου που διαθέτει ο θίασος Κασσελάκη, είναι εναντίον της διαγραφής για διαφορετικούς και γελοίους λόγους, χωρίς να εκτιμούν την ουσία.

Η μία από αυτές είναι η Ραλλία Χριστίδου, που το επίπεδο της δεν της επιτρέπει να ξεχωρίσει τα πράγματα, και αναρωτήθηκε ότι αφού ο τραμπούκος το είχε ξανά κάνει και δεν διαγράφηκε γιατί να διαγραφεί τώρα; 

Με λίγα λόγια η στελεχάρα Ραλλία είπε αφήστε τον τραμπούκο να λέει και να κάνει ότι θέλει κανένας από εμάς δεν ενδιαφέρεται, και ποιος χ@@@@κε για το σωστό και την κοινωνία.

Και η άλλη η Πούλου Παναγιού, είναι επίσης αντίθετη στην διαγραφή Πολάκη γιατί θα δυσκολευτεί στην περιοχή της που πολιτεύεται, ήταν συμπαθής ο ακροαριστερός τραμπούκος στην περιοχή της.

Ντράπηκε και η ντροπή για ακόμα μία φορά στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας την ποιότητα των στελεχών που διαθέτει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου