Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ντυμένος κλαρινογαμπρός έλεγε στην άδεια πλατεία ότι είναι διάφανος χωρίς να ντρέπεται

 



Βουτηγμένος στην λάσπη, την απάτη, και με τον φόβο του τι θα βρουν μόλις αρχίσει ο έλεγχος για όσα δήλωσε, και δεν δήλωσε στο μπακαλόχαρτο που παρουσίασε για πόθεν έσχες, ντύθηκε κλαρινογαμπρός από την Αμερική πήρε και τον σύζυγο και πήγε στο Σύνταγμα.

Ξεχωριστά ότι έστησε τον λιγοστό κόσμο που τον περίμενε μιάμιση ώρα, λες και ήταν η νύφη σε γάμο, γιατί δεν γέμιζε η πλατεία και περίμενε μήπως αποφύγει την ξεφτίλα, έστησε και τον Αλέξη Τσίπρα μήπως έρθει κόσμος για αυτόν, αλλά δε!!!

Ούτε με μαγικά δεν μπόρεσαν να καλύψουν την ξεφτίλα της άδειας πλατείας, και το μεγάλο γέλιο ήταν όταν με ένα νεύμα, ανέβασε στο βήμα και τον σύζυγο του Τάιλερ για να χαιρετήσουν μαζί τον κόσμο…

Ο Στέφανος Κασσελάκης, για ακόμα μία φορά πήρε το μικρόφωνο και έχει όσο περισσότερο χυδαίος και προκλητικός μπορούσε, άλλωστε είναι και στην φύση του αυτό.

Ξεπέρασε κάθε όριο λαϊκισμού, με την εκμετάλλευση του πόνου των ανθρώπων που έχασαν παιδιά, συγγενείς, φίλους στο δυστύχημα των Τεμπών, υιοθετώντας ό,τι έχει γράψει το κάθε χυδαίο, φαιδρό και προκλητικό τρολ του Διαδικτύου, χωρίς ο ίδιος να νοιάζεται αν είναι αλήθεια ή ψέματα, απλά δεν έχει πολιτικό λόγο και μόνο σε τέτοια στηρίζεται.

Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας όταν είπε «εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης, να με κρατάτε από κάπου», χωρίς υποστηρίξει τη χυδαιότητά του, απλά επειδή είναι στην φύση του αυτή η συμπεριφορά.

Ξεπέρασε κάθε όριο ψέματος όταν επέμεινε ότι η πλατφόρμα για την κατάθεση των «πόθεν έσχες» δεν είναι ανοικτή, όταν είναι γνωστό ότι είναι ανοικτή για όσους καταθέτουν για πρώτη φορά όπως αυτός, και μάλιστα του την έχουν δείξει και μπροστά του στις συνεντεύξεις που έδωσε.

Η ενοχή του δεν τον αφήνει να καταλάβει ότι κάνει τα πράγματα χειρότερα.

«Είμαι διάφανος μπροστά σας», φώναζε χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς να απαντάει στα μαγειρέματα που έκανε για να κρύψει λεφτά, εταιρίες, και πλούτο. Δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει για τα χρέη των 11 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάει στον Ελληνικό λαό ο πατέρας του Θεοδωρής, και για όσα κρύβει που όταν γίνει ο έλεγχος θα τρέχει να κρυφτεί.

Τον Κασσελάκη τον έχει κυριεύσει πλέον ο φόβος και η ανασφάλεια της επόμενης ημέρας, γιατί πλησιάζει η ώρα του και δεν θα του αρέσει αυτό που θα συμβεί, γιατί η δικαιοσύνη και η εφορία δεν χαρίζεται, και εκτός αυτού θα καταλάβει ο κόσμος πόσο απατεώνας είναι.

«Στηρίξτε με για να αντέξω. Την Κυριακή είναι η τελευταία ευκαιρία. Για τα επόμενα τρία χρόνια δεν υπάρχουν εκλογές», είπε παρακαλώντας τον κόσμο να τον σώσει ώστε να μην φύγει κυνηγημένος. Δηλαδή είπε με λίγα λόγια βοηθήστε τον απατεώνα και ας έχω μουρλάνει στο ψέμα, την χυδαιότητα και την λάσπη.

Η 10η Ιουνίου για τον Στέφανο Κασσελάκη και όσους έχει μαζί του δεν θα είναι μια καλή μέρα και αυτό τον έχει προβληματίσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου