Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Νέα ξεφτίλα Αντώναρου για την παρουσία του Τάιλερ στο πλευρό του Κασσελάκη στο Σύνταγμα τον έμπλεξε με τον Αγ. Βαλεντίνο

 


Την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να καλέσει στην εξέδρα της ομιλίας του στο Σύνταγμα το βράδυ της Πέμπτης τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, κλήθηκε να σχολιάσει στο MEGA, το νούμερο αποτυχημένος μελλοντολόγος - αστρολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο. Αυτό που διαφοροποιεί τον κ. Κασσελάκη είναι ότι φέρνει τούμπα τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η πολιτική» υποστήριξε αρχικά ο  Αντώναρος για να δώσει έμφαση στην ξεφτίλα.

Στην παρατήρηση ότι αυτή η κίνηση θύμισε Τραμπ, ο αποτυχημένος μελλοντολόγος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «υπάρχουν και άλλα πράγματα. Στη Μ. Βρετανία είθισται ο πρωθυπουργός να εμφανίζεται με τη σύζυγό του», μπλέκοντας τα πάντα όλα για να δικαιολογήσει την κίνηση Κασσελάκη.

Και για να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά είπε «Είναι κακό να φέρει κάτι από την Αμερική; Γιορτάζουμε και τον Άγιο Βαλεντίνο που είναι και αυτό αμερικανιά» πρόσθεσε ο Ευάγγελος Αντώναρος και νομίζει ότι αυτό που είπε ήταν σοβαρό και έπεισε τον κόσμο που γελάει για ακόμα μία φορά μαζί του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου