Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Μυρίζει νέα απάτη Κασσελάκη; Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι

 



Στο όνομα του Τάιλερ ΜακΜπεθ αγοράστηκε το πολυτελές διαμέρισμα επί της οδού Λεβέντη στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, η αγορά έγινε με διατραπεζικό έμβασμα, 1,760 εκατ. ευρώ το οποίο εστάλη από το εξωτερικό βάσει και των διαδικασιών που ακολουθεί ο αγοραστής όταν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Golden Visa.

Στην περίπτωση του Τάιλερ Μακμπέθ, παρά το γεγονός ότι το ανέφερε στο συμβόλαιο κτήσης του ακινήτου που παρουσιάζουμε, όπως διεύκρινισε στο protothema.gr ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καπνισάκης, δεν χρειάστηκε τελικά golden visa προκειμένου να αποκτήσει μόνιμη άδεια παραμονής στην Ελλάδα καθώς αναγνωρίστηκε και στη χώρα μας ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, οπότε η παραμονή του γίνεται αυτοδικαίως.

Πάντως στο περίφημο excel Κασσελάκη όπου ο ίδιος παρουσίασε ως πόθεν εσχες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι ο Τάιλερ έχει καταθέσεις περίπου 600 δολάρια, χρωστά 12.000 δολάρια σε κάρτες, αλλά και 149.324 δολάρια από φοιτητικό δάνειο που είχε λάβει ενώ δεν δηλώνει ούτε 1 δολάριο ως εισόδημα  του συζύγου του.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η αγορά του σπιτιού έγινε το 2024, για το οποίο -όπως είναι φυσικό- δεν έχει γίνει η παραμικρή δήλωση σχετικά με τα εισοδήματα τόσο του κ. Κασσελάκη, όσο και του κ. Μακμπέθ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Στέφανος Κασσελάκης, υποστήριξε ότι το διαμέρισμα στο Κολωνάκι αγοράστηκε με δικά του χρήματα και δεν έμπλεξε καθόλου τον σύζυγο του Τάιλερ ΜακΜπεθ στην αγοραπωλησία. Φυσικά μπορεί ο κ. Κασσελάκης να έδωσε τα χρήματα αυτά στον σύζυγό του, προκειμένου να τα εμβάσει για να αγοράσει το σπίτι. Ολα αυτά βέβαια θα φανούν στις 30 του μήνα όταν ο κ. Κασσελάκης θα καταθέσει κανονικό πόθεν έσχες.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη:



Δείτε αναλυτικά τα έγγραφα στο protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου