Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Δέν ντρέπεσαι ρε Αποστολάκη; Τα γυρνάει τώρα για το μαύρο χρήμα : Δεν γνωρίζω τίποτα


 

Ο Αποστολάκης είναι συνηθισμένος στην ξεφτίλα, και δεν διστάζει εδώ και χρόνια να ξεφτιλιστεί ποικιλοτρόπως.

Με κωλοτούμπα ο Ευάγγελος Αποστολάκης προσπάθησε να  δικαιολογήσει όσα είπε για το μαύρο χρήμα του ΣΥΡΙΖΑ, και των κομμάτων γενικότερα.

Μόλις άκουσε το υπηρετικό προσωπικό του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον προέτρεπαν να απευθυνθεί στον εισαγελέα και να καταγγείλει όσα γνωρίζει, και όπως καταλαβαίνετε πήγε το σ@@@ο στην κάλτσα γιατί όπως είναι γνωστό είναι και "γενναίος" ο πρώην αξιωματικός και αρχηγός του στρατού.

Σήμερα λοιπόν προσθέτοντας ακόμα μία ξεφτίλα στο ιστορικό του ανέφερε ότι μάλλον... αγνοεί, όσα με θράσος είπε για να υποστηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε συνομιλίες με κοινοβουλευτικούς συντάκτες διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα περί διακίνησης μαύρων χρημάτων σε κομματικά ταμεία και πως όσα είπε αποτελούν εκτιμησεις.

«Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα» ειπε χαρακτηριστικά για να δείξει ότι η ξεφτίλα είναι πολύ φίλη του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου