Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Γελάει ο κόσμος με τον Δούκα των 60.000 ψήφων που δέχτηκε την πρόταση Χριστοδουλάκη για αρχηγός ΠΑΣΟΚ


 

Ένας, σοβαρός και όχι ότι να' ναι δήμαρχος Αθηναίων που σε 449.902 εγγεγραμμένους κατοίκους πήρε μόνο 60.000 ψήφους ξεκάθαρα διαμαρτυρίας, και με μόλις 26,73 συμμετοχή δηλαδή σε 120.261 ψήφους πήρε τους μισούς δεν θα καβάλαγε καλάμι νομίζοντας ότι θα γίνει Κασσελάκης.

Δυστυχώς στην Ελλάδα με το μικρόβιο του νούμερου κολλάνε περισσότεροι και φταίει ξεκάθαρα η παρακμή του πολιτικού συστήματος με ακατάλληλα στελέχη που το πλαισιώνουν.

Απάντηση στον χωρίς ίχνος σοβαρότητας Μανώλη Χριστοδουλάκη, που στηρίζει τον δήμαρχο Αθηναίων που έχει εκλεγεί με μόλις 60.000 ψήφους για την ηγεσία της παράταξης, εν μέσω εσωτερικών ζυμώσεων του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ο Χάρης Δούκας.

Ο Δούκας χωρίς να έχει δείξει έργο στον Δήμο Αθηναίων και με καβαλημένο καλάμι, σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή Ανατολικής Αττικής η οποία κλείνει με τη φράση, «Χάρη, πάμε;», τόνισε: Πάμε, και το γράφει χωρίς να ντρέπεται την ιστορία του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του καβαλημένου νούμερου Δούκα:

«Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών.

Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του. Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα!».

Είναι τόσο νούμερο ο Χάρης Δούκας που στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου απάντησε σε ερώτηση του Νίκου Σοφιανού ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει δήμαρχος ακόμα και αν διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και εκλεγεί, και αυτό δείχνει το πόσο ασόβαρος τύπος είναι χειρότερος απο τον Κασσελάκη, γιατί και οι δύο δεν μπορούν να είναι στην βουλή, και έτσι αντιπολίτευση δεν γίνεται.

Με λίγα λόγια μια ιστορική παράταξη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο γιατί δεν έχει σοβαρά στελέχη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου