Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Άρχισαν στον ΠΑΣΟΚ να σφάζονται - Σε ελεύθερη πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης νομίζει ότι κέρδισε τον κόσμο

 



Eπίθεση Δουδωνή σε Γιαννακοπούλου - «Είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη»

Επίθεση κατά της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου, εξαπέλυσε πολλές φορές προκλητικός και χωρίς καλές κριτικές βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις Ευρωεκλογές. «Νομίζω η Νάντια Γιανακοπούλου την είχε ετοιμάσει τη δήλωση και μπερδεύτηκε από τα αποτελέσματα. Το είχε στο μυαλό της από πριν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», ανέφερε ο προκλητικός Δουδωνής.

Η Νάντια Γιαννακοπουλου σε δηλώσεις της είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού απάντησε χαρακτηριστικά «όταν λέμε θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, αποδεχόμενη πάντως ότι το δεύτερο έγινε, καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή». Μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «κάποια στιγμή είμαστε δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…». Η κυρία Γιαννακοπούλου επανέλαβε και σήμερα το πρωί το ίδιο με συνέντευξή της στο Action24. 

Ο Παναγιώτης Δουδωνής άφησε μάλιστα ευθείες αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν», και με τις ανεύθυνες δηλώσεις του κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ τα αποτελέσματα της χθεσινής ευρωκάλπης προκάλεσαν αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ αφού η έκτη συνεχόμενη πτώση των ποσοστών του κόμματος σε εκλογική αναμέτρηση είναι γεγονός, και τα παραμύθια του Στέφανου Κασσελάκη, για έκπληξη ότι θα έχουμε μπροστά το 2 ούτε στα όνειρα του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δια στόματος Κασσελάκη είχε θέσει ως στόχο το ποσοστό της τελευταίας εθνικής κάλπης που είχε λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή το 17,83%, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει αφού το 14,92%, δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, και το double score στο προβάδισμά της κυβέρνησης προβληματίζει.

Το νέο καραγκιοζιλίκι Κασσελάκη με την άφιξη του στην Κουμουνδούρου όπου δεν έκανε δηλώσεις στα κανάλια, αλλά αντ αυτού εισήλθε στο κτήριο με το σκυλάκι του αφού πρώτα το έκανε μία βόλτα για να κάνει κακά του δείχνει ότι η ξεφτίλα θα έχει και συνέχεια.

Η κάλπη έδειξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να ανακάμψει εκλογικά και πως από τον Σεπτέμβριο του 2015 βρίσκεται σε μία συνεχή πτώση αδυνατώντας να απειλήσει τη Νέα Δημοκρατία αλλά και μη μπορώντας να προσελκύσει κοινά τα οποία τον εγκαταλείπουν. 

Σημειώνεται δε πως το ποσοστό που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ χθες, είναι το χαμηλότερο από το 2012, και η ήττα του κόμματος είναι καθαρά ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου