Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ο Κασσελάκης θεωρεί τους Έλληνες χαμηλού IQ και συκρίνει το Ελληνικό παρθένο λάδι με το με προσμίξης Γερμανικό

 



Είναι τραγικό για την χώρα να έχει τέτοια νούμερα αντιπολίτευση και ειδικά αξιωματική αντιπολίτευση!! Να ηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένας απίστευτος παπατζής ο Στέφανος Κασσελάκης, και εκεί που γελάει ο κόσμος είναι ότι θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο, θεωρώντας ότι οι Έλληνες είναι χαμηλού IQ και ακούν εύκολα τις παπάτζες που εκτοξεύει καθημερινά.

Τώρα βρέθηκε κάποιος βλάκας στον ΣΥΡΙΖΑ, να του πει να συγκρίνει το Ελληνικό και με το Γερμανικό λάδι, αυτός το πίστεψε και το έκανε αφήγημα με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί και να γελάει και πάλι ο Έλληνας μαζί τους, γιατί ο ινφλουένσερ τον θεωρεί  τον Έλληνα πολίτη κατώτερο από αυτόν και αυτό είναι αποδεδειγμένο.

Εάν ήταν σοβαρός ο Παύλος Πολάκης που είναι και βέρος κρητικός όχι όπως ο ινφλουένσερ και επειδή η Κρήτη βγάζει λάδι θα του έλεγε, που ρε ρε νούμερο; Πας να συγκρίνεις το Ελληνικό βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με λάδι, το οποίο πωλείται ως βιολογικό στη Γερμανία και διαφημίζεται ως προϊόν πρόσμιξης ισπανικού, ιταλικού και ελληνικού ελαιολάδου; Είσαι βλάκας; Καλά είσαι βλάκας αλλά πρέπει να το δείχνεις κιόλας;

Ο Κασσελάκης τελικά είναι ένας παθολογικά ψεύτης και απατεώνας χειρότερος από τον Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει όρια και όταν τον καταλαβαίνουν ότι λέει ψέματα, και ότι είναι βλάκας επιμένει να ισχυρίζεται κάτι που είναι λάθος όπως οι τιμές στο λάδι!! Δέν υπήρχε ένας γιατί δεν υπάρχει αυτός ο ένας να πει, άλλο ρε Κασσελάκη το έξτρα παρθένο λάδι και άλλο το προϊόν πρόσμιξης, μην ξεφτιλίζεσαι!!!

Είναι βέβαιο ότι μετά τις εκλογές θα του πουν στον ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρε φάε λάδι και έλα βράδυ αλλά από το γερμανικό με τις προσμίξης!!! Ο τύπος δεν έχει καταλάβει η δεν του το λένε ότι η τοξικότητα και ο λαϊκισμός έχουν καταδικαστεί κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια από τους ψηφοφόρους, τους πολίτες αυτής της χώρας, και έχουν καταδικάσει τον ΣΥΡΙΖΑ. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου