Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Γελάει ο κόσμος με ΣΥΡΙΖΑ - Νίκο Παππά που αμφισβητούν το ΓΛΚ που τους κοστολόγησε το πρόγραμμα απάτη 48 δις


 

Ένα κόμμα πανηγύρι, με ένα αρχηγό ινφλουένσερ που εξαπατά όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρωτολογία του νωρίτερα στη Βουλή, είπε αποκαλύπτοντας την προσπάθεια να εξαπατήσει τον κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης, ότι σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος τετραετίας, κοστολογήθηκε στα 45,8 δις ευρώ. 

Ο πρωθυπουργός που είναι σοβαρός άνθρωπος είπε το συγκεκριμένο νούμερο, αποδομώντας την πρόταση απάτη του ΣΥΡΙΖΑ, για μηδενικό ΦΠΑ στα τρόφιμα: «αυτό το μέτρο δοκιμάστηκε σε άλλες χώρες όπως στην Ισπανία. Δεν πέτυχε. Δείτε τις τιμές στην Ισπανία και συγκρίνετε με την Ελλάδα. Πόσο στοιχίζει το μέτρο; 4 δις τον πρώτο χρόνο και 2,4 δις για κάθε επόμενο χρόνο. Όλα τα μέτρα τα οποία έχετε εξαγγείλει στοιχίζουν στην 4ετία 45,8 δις. Αυτή η πρόταση νόμου πρέπει να κοστολογηθεί από το Γενικό Λογιστήριο. Είναι εδώ η κοστολόγηση. 45 δις την τετραετία στοιχίζουν αυτά που τάζετε. Δεν έχετε μάθει τίποτα από τα λάθη σας. Αυτά που εισηγείστε συνεπάγονται μόνο μία λέξη. Χρεοκοπία και αυτή τη φορά χρεοκοπία χωρίς επιστροφή», καταθέτοντας την κοστολόγηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στα πρακτικά της Βουλής.

Με το που αποκαλύφθηκε η νέα απάτη που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να εξαπατήσει τον κόσμο, αμόλησαν τον καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο Νίκο Παππά, να αμφισβητήσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους επειδή τους ξεμπρόστιασε, και είπε ξεκάθαρα ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει είναι απάτη.

Αμόλησαν λοιπόν τον Παππά από το περιστύλιο της Βουλής, να τους σώσει απο την ξεφτίλα αμφισβητώντας το ΓΛΚ, λέγοντας παλαβά και συριζαίαικα ότι «η κυβέρνηση στρεψοδικεί δια της κοστολόγησης» για να συνεχίσει λέγοντας ότι «έβαλε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να κοστολογήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ το χθεσινό νομοσχέδιο του κυρίου Σκρέκα, ήταν απόλυτα ακοστολόγητο. Τα νούμερα που διαβάζουμε από το πρωί, ότι θα εκστομίσει ο κύριος Μητσοτάκης για το πρόγραμμά μας, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα». 

Με λίγα λόγια ο φαιδρός Νίκος Παππάς συνεχίζει την απάτη Κασσελάκη, χωρίς ίχνος ντροπής και παρά το ότι τους έπιασαν και τους ξεφτίλισαν για ακόμα μία φορά στον κόσμο.

Δεν έχουν βάλει μυαλό και συνεχίζουν την τακτική του παπατζή, με τον ανήθικο ινφλουένσερ να έχει κάνει σημαία την απάτη και το ψέμα και αδιαφορεί για την καθημερινή δημόσια διαπόμπευση. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου