Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Αστοιχείωτος και ανενημέρωτος ο Κασσελάκης κάνει αντιπολίτευση για την επιλογή νοσοκομείου για το Conference League


 

Αντί να τον ενημερώσουν σωστά τα νούμερα της Κουμουνδούρου, αμόλησαν τον ινφλουένσερ Στέφανο Κασσελάκης να ξεφτιλιστεί και πάλι κάνοντας φαιδρή αντιπολίτευση για την επιλογή νοσοκομείου που αφορά το Conference League.

Μία αστοιχείωτη επίθεση εξαπέλυσε ο ινφλουένσερ, Στέφανος Κασσελάκης, προς την κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας, αναφορικά με την επιλογή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ως σημείο αναφοράς γαι τον τελικό του Conference League, παραθέτοντας και το επίσημο έγγραφο.

Αυτός ο τύπος που έχει εκλεγεί και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με λαϊκίστικη χυδαιότητα, δείχνει πολιτική ανεπάρκεια, χυδαιότητα, βλακεία,  και μειωμένη αντίληψη των κινδύνων διεξαγωγής τόσο σημαντικών γεγονότων, που δεν αρμόζει σε έναν πολιτικό που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών.

Κάποιος να ενημερώσει το είδωλο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτό είναι πάγια διεθνή τακτική σε μεγάλες διοργανώσεις να δίνεται σημείο αναφοράς ένα νοσοκομείο.

Στην ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ φαίνεται πως δεν αναγνωρίζει τις αυξημένες ευθύνες της χώρας μας σε ένα γεγονός όπως αυτό, για το οποίο η πολιτεία οφείλει να βρίσκεται προληπτικά σε ετοιμότητα για οποιοδήποτε σοβαρό περιστατικό το πλαισιώσει, και είναι διεθνή οδηγία, δεν είναι απόφαση του ελληνικού κράτους.

Δείτε την ανάρτηση του απόλυτου νούμερου της πολιτικής σκηνής της χώρας :

Άλλοι σε λίστα αναμονής για μήνες και άλλοι σε λίστα «απόλυτης προτεραιότητας» στη ζωή.

Μία κυβέρνηση για VIP.

Η ανθρώπινη ζωή μετριέται με τα αστέρια των ξενοδοχείων.

Ώρα να ξανακερδίσουμε ως πολίτες τη λέξη που χάσαμε: αξιοπρέπεια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου