Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει στην κυβέρνηση την χρεοκοπία της χώρας

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει την χειρότερη αντιπολίτευση στην ιστορία της χώρας από το 2015 μέχρι σήμερα.

Με προτάσεις που δεν έχουν λογική, θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα στην χρεωκοπία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.

Με αφορμή την ακρίβεια, και με όπλο τον λαικισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πόσο επικίνδυνος είναι με τις προτάσεις που κάνει, ζητώντας ανεύθυνα να μειωθεί στο 0% ο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και απορρίπτει τον Κυβερνητικό ισχυρισμό πως η ακρίβεια είναι εισαγόμενη.

Αυτό το έγκλημα που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να διαπραχθεί κατά της οικονομίας της χώρας, ισοδυναμεί με χρεοκοπία της χώρας όπως σωστά σχολιάζει η Κυβέρνηση λέγοντας πως ο μηδενισμός του ΦΠΑ στα τρόφιμα είναι 2,3 δισεκατομμύρια το χρόνο, 1% του ΑΕΠ, το οποίο σημαίνει ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 2% πάει περίπατο.

«Αμέσως θα μπαίναμε, άμεσα, σε διαδικασία επιτήρησης, θα κατέρρεε όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια την οποία έχουμε κάνει να ξαναχτίσουμε την αξιοπιστία της χώρας» τόνισε στη χθεσινή του συνέντευξη στον Σκαϊ ο Πρωθυπουργός, δείχνοντας με σοβαρότητα το πόσο επικίνδυνος είναι ο Κασσελάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η κυβέρνηση πρόκειται για παντελώς μη κοστολογημένες προτάσεις, οι οποίες αν εφαρμοστούν θα οδηγήσουν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και αυτό οι πολίτες που θα προσέλθουν στις κάλπες θα πρέπει να το γνωρίζουν. Προσθέτουν επίσης πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να κοροϊδέψει τους πολίτες με αχαλίνωτα ψέματα, και δεν θα χρυσώσει το χάπι για να εξαπατήσει κερδίζοντας ψήφους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου