Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Νέο καραγκιοζιλίκι Κασσελάκη - κυλίστηκε κάτω με ένα σκύλο για να γεμίσει τρίχες ώστε να δείξει γιατί σκουπίστηκε

 



Νέο ακατανόητο βίντεο από το απόλυτο νούμερο της πολιτικής σκηνής Στέφανο Κασσελάκη, ώστε να πείσει τον κόσμο που βλέπει τον φαιδρό πολιτικό να ξεφτιλίζεται καθημερινά ότι σκουπίστηκε μετά από χειραψία με εργαζόμενη στη Δράμα, επειδή νωρίτερα είχε χαϊδέψει... ένα σκυλάκι

Σε ένα βίντεο πρωινάδικου και αποκλειστικά για gossip εκπομπή, ο φαιδρός ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, εργαλειοποίησε εκτός απο ανθρώπους και σκυλάκια να δείξει για ακόμα μία φοράποιός είναι.

Έχοντας στριμωχθεί μετά την γελοιότητα να χαιρετήσει εργαζόμενη και να σκουπίσει τα χέρια του έστω και ασυναίσθητα, και μετά την δικαιολογία ότι είχε δήθεν τρίχες από προηγούμενη επαφή του με σκύλο, αντί να πεί απλά όπως θα έλεγε κάθε σοβαρός άνθρωπος ότι έγινε ασυναίσθητα, είπε να στήσει ένα κύλισμα στο πάτωμα με ένα σκύλο pag ώστε να γεμίσει τρίχες.

Με αυτό το βίντεο ο Κασσελάκης επιχειρεί για άλλη μία φορά να αποδείξει ότι σκουπίστηκε στο παντελόνι του μετά από την χειραψία, επειδή τάχα... είχε χαϊδέψει νωρίτερα ένα σκυλάκι, ενώ εάν διέθετε λίγη σοβαρότητα και δεν λειτουργούσε ως ινφλουένσερ, ένα παιδιά μια ασυναίσθητη κίνηση ήταν θα τελείωνε το θέμα, εάν δεν το έκανε επειδή σιχάθηκε την χειραψία, γιατί μετά απο τέτοιο στήσιμο να δικαιολογήσει την πράξη του μόνο ενοχή δείχνει ξεκάθαρα.

Δείτε την νέα γελοία και φαιδρή ανάρτηση του Στέφανου Kασσελάκη: 









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου