Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Καραγκιοζιλίκια στο Ναύπλιο έσερναν σκύλο με το αυτοκίνητο και αναζητούνται

 


Περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στο Ναύπλιο, όταν ΚΤΗΝΗ μεγάλα καραγκιοζιλίκια της περιοχής έσερναν σκύλο. 

Ειδικότερα, σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει και φαίνονται τα νούμερα του τα οποία έχει η αστυνομία, το καραγκιοζιλίκι συνοδηγός κρατούσε το λουρί του σκύλου, ο οποίος έτρεχε στο πλάι, έξω από το όχημα.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο, ανέφερε - σύμφωνα με το Mega - πως τους σταμάτησε για να τους ρωτήσει γιατί το κάνουν αυτό. Τότε τα καραγκιοζιλίκια και τα δύο του απάντησαν «γιατί έτσι μας αρέσει».«Λίγο πριν το Παλαμήδι, εντοπίσαμε το αυτοκίνητο αυτό να πηγαίνει μπροστά μας, με τον σκύλο να τον κρατάνε από την δεξιά πλευρά του οχήματος από την έξω πλευρά με ένα σχοινί ή με ένα λουρί. Τους προσπέρασα, ώστε να σταματήσω δεξιά και να τους ρωτήσω τι συμβαίνει και γιατί το πηγαίνουν έτσι. Μου απάντησαν ειρωνικά: ''γιατί έτσι μας αρέσει''. Ήταν μία γυναίκα οδηγός και ο άντρας συνοδηγός που κρατούσε τον σκύλο, ηλικίας περίπου 50-60», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας για τα ΚΤΗΝΗ που ήταν στο αυτοκίνητο.

«Το σκηνικό συνέβη λίγο προτού φτάσουν εκεί που πήγαιναν στον προορισμό τους γιατί μπήκαν σε αυλή σπιτιού. Έξω από το σπίτι ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο με έναν νεαρό μέσα, ηλικίας 25-30, ο οποίος μας έβρισε. Ήταν δευτερόλεπτα, δεν ήταν ούτε ένα λεπτό, αλλά δεν γνωρίζουμε για πόση ώρα έσερναν αυτό το σκυλί έτσι. Τα πίσω καθίσματα ήταν άδεια, θα μπορούσαν να το βάλουν μέσα το σκυλί. Υπήρχε χώρος στα πίσω καθίσματα να μπει ο σκύλος από το να τον σέρνουν έτσι. Το σκυλί εκείνη την στιγμή μπορεί να ήθελε να σταματήσει, να πάρει μια μυρωδιά, να κάνει την ανάγκη του, τι να κάνει; Θα το αποκεφαλίσει το σκοινί, με το αυτοκίνητο που πηγαίνει, έστω και αργά» πρόσθεσε.

Το βίντεο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών και επιβάλλεται η σύλληψη για κακούργημα και των δύο κακοποιών.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου