Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Το θράσος του ινφλουένσερ Κασσελάκη δεν είναι μόνο ότι θέλει να κυβερνήσει αλλά ότι θέλει να το κάνει με Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου

 


Ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι δεν τραβάει, γιατί απλά δεν κάνει και αυτό είναι ξεκάθαρο, και κρίνεται επικίνδυνος από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που δεν έχουν και τις καλύτερες εντυπώσεις για τον ίδιο, με όσα λέει και ειδικά με όσα κάνει, όπως το να κυλιέται στο πάτωμα με σκυλάκια, και να εργαλειοποιεί ΑΜΕΑ μπαίνοντας σε αμαξίδια για αν παίξει μπάσκετ.

Μιλώντας στο «Attica TV» κάλεσε το προοδευτικό κέντρο της χώρας να έλθει στο φυσικό του σπίτι που, όπως ισχυρίστηκε, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και γελάει η αριστερά μαζί του.

Η απόγνωση του Κασσελάκη για την πολιτική του επιβίωση την επόμενη ημέρα τον έφτασε στο σημείο να παρακαλάει την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη να τον ακολουθήσει : «Σέβομαι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στη Βουλή. Οι βουλευτές της επιτελούν το έργο για το οποίο πληρώνονται. Φιλοσοφικά έχω μεγάλη ευθυγράμμιση παρότι διαφωνώ με τη θέση της για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μακάρι να συνεργαστούμε για το καλό της χώρας. Υπάρχουν πολλοί νέοι που κινητοποιούνται στην Πλεύση, στο ΜέΡΑ25. Και τους λέω ότι θα έχουν χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιηθούν. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που είναι απογοητευμένο από την πολιτική. Και αυτός ο κόσμος είναι προοδευτικός. Τώρα πάμε να χτίσουμε την πολιτική αλλαγή και καλούμε αυτόν τον κόσμο να έλθει να προσφέρει».

Το ότι ο κόσμος ακούει Βαρουφάκη, και εκνευρίζεται, θυμάται και εξοργίζεται που δεν έχει τιμωρηθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη, αυτό αφήνει αδιάφορο τον ινφλουένσερ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου