Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ο ανεπαρκής πολιτικά Κασσελάκης ψάχνει δυσαρεστημένους, και αγανακτισμένους να τους παραπλανήσει για να τον ψηφίσουν

 


Είναι παντελώς ανεπαρκής για αρχηγός κόμματος, συμπεριφέρεται ως ινφλουένσερ, κυλιέται στα πατώματα με σκυλάκια, εξαπατά τον κόσμο, πηγαίνει σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής, σε σουίτες στα μπουζούκια, έχει τροχόσπιτο μόνο με την φάτσα του χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι το κόμμα είναι δικό τους, και περιμένει όσους  δυσαρεστημένους και αγανακτισμένους μπορέσει να εξαπατήσει για να τον ψηφίσουν ώστε να επιβιώσει πολιτικά.

Ο στόχος του απόλυτου νούμερου της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας Κασσελάκης, είναι να οδηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερους αφελής και εξαπατημένους από αυτούς στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ την 9η Ιουνίου, με μοναδικό στόχο να αποφύγει την ξεφτίλα και να επιβιώσει την επόμενη ημέρα πολιτικά.

Οι σχεδόν καθημερινές μετρήσεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων καταγράφουν την παγίωση του ΣΥΡΙΖΑ στο 15%, ούτε καν 17% και αυτό ανησυχεί τον Κασσελάκη ότι θα τον τελειώσουν πολιτικά οι σύντροφοι την επόμενη ημέρα και θα ξεφτιλιστεί εντελώς, όχι ότι τώρα δεν ξεφτιλίζεται καθημερινά με όσα λέει και όσα κάνει, αλλά σκέψου να τον οδηγήσουν και στην έξοδο με συνοπτικές διαδικασίες.

Η αποχή θα έχει τον πρώτο λόγο στις ευρωεκλογές, και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον ινφλουένσερ., και αυτό που καίει αυτή τη ώρα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κόμματος είναι αν τελικά οι νέοι ψηφοφόροι του κόμματος θα φτάσουν τελικά στην κάλπη για να πιάσουν έστω το 17% που θα δώσει σωσίβιο στον Κασσελάκη.

Το μότο του Κασσελάκη είναι ότι ο κόσμος θέλει φρέσκο αέρα στη πολιτική και σε αυτό ακριβώς ποντάρει και ο ίδιος ως νέος και άφθαρτος, δεν πιάνει ώς αφήγημα γιατί ο Κασσελάκης δεν έχει απαντήσει ούτε πώς βρήκε τα λεφτά, ούτε πώς έχει τα λεφτά, ούτε πώς βγάζει ακόμα και σήμερα λεφτά, ούτε τα χρέη του πατέρα του που εκτιμώνται μόνο στην εφορία για εκατομμύρια ευρώ, και το χειρότερο φθείρεται καθημερινά με τα καραγκιοζιλίκια που κάνει, δείχνοντας ότι έχει σοβαρό έλλειμα σοβαρότητας και είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα, αλλά κατάλληλος για πανελίστας πρωινής εκπομπής.

Ένα ακόμα λάθος που κάνει ο ινφλουένσερ που έχει καβαλήσει καλάμι είναι ότι θεωρεί το κόμμα δικό του!! Πήρε ένα έτοιμο στημένο κόμμα όταν ήρθε για διακοπές πρίν απο μερικούς μήνες, γράφοντας εντελώς όσους το έστησαν και το έτρεξαν κάνοντας το αξιωματική αντιπολίτευση, και θεωρεί ότι πλέον είναι ιδιοκτησία του.

Ένα παράδειγμα του πόσο φαιδρός και χυδαίος είναι ο Κασσελάκης, που φτάνει στα άκρα για να εξαπατήσει αφλής είναι με το νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό στις 29 Μαΐου το οποιό έχει κάνει σημαία, παρά του ότι του έχουν εξηγήσει γιατί είναι νοσοκομείο αναφοράς. Μιλά για διαχωρισμό VIP και… πλέμπας από την κυβέρνηση. Το λέει συνέχεια γνωρίζοντας ότι είναι το απόλυτο ψέμα, γιατί δεν ισχύει αλλά είναι προκλητικά ψεύτης και απατεώνας που το έχει πιστέψει και ο ίδιος. 

Συνεχίζει να εξαπατά κόσμο, παρά το ότι δημοσιοποιήθηκε επίσημα ότι αφενός είναι πάγια πρακτική σε όσες χώρες γίνονται εκδηλώσεις στις οποίες προσκαλούνται και αρχηγοί κρατών, αφετέρου ότι είναι υποχρέωση της χώρας που αναλαμβάνει τέτοιες εκδηλώσεις να ορίζει ανάλογους χώρους. Να εκπονεί και συγκεκριμένα σχέδια για ασφάλεια, αλλά για το απόλυτο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τρέχει κάτι γιατί του χαλάει το αφήγημα.

Συνεχίζει να λέει το ίδιο ψέμα, να εξαπατά ο απατεώνας κόσμο. Το κάνει συνειδητά, και κατηγορεί ο φαιδρός ινφλουένσερ τον πρωθυπουργό για δήθεν συγκάλυψη, ότι κάνουν δηλαδή οι πρωινές εκπομπές για να κάνουν ντόρο. Αυτή η συνειδητή εμμονή του τον καθιστά επικίνδυνο για την χώρα, και δείχνει ότι μόνο σοβαρά δεν μπορείς να τον παίρνεις. Ξεπερνά τον λαϊκισμό και το χειρότερο δεν έχει ίχνος ηθικής και ντροπής.

Ξεκάθατα η ψήφος διαμαρτυρίας είναι η βασική στόχευση του Κασσελάκη για να επιβιώσει πολιτικά κάτι που επανάλαβε και σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η μικρή αυτή δεξαμενή, δεν θα δώσει την ψήφο της σε νούμερα, απατεώνες με άγνωστο παρελθόν και προδιαγεγραμμένο μέλλον.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου