Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Γελοιότητες ορισμένων επειδή δύο τουρίστριες έβγαλαν βίντεο με άνδρες των ΜΑΤ κάτι που γίνεται σε όλο τον κόσμο

 


Το καραγκιοζιλίκι στην Ελλάδα δεν έχει πάτο, και επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούν, κατηγορούν τουρίστριες που έβγαλαν βίντεο με άνδρες των ΜΑΤ, κάτι που συμβαίνει με τους τουρίστες σε όλες τις χώρες του κόσμου, και δεν υπάρχουν γελοίοι να ζητάνε την τιμωρία των αστυνομικών, η των στρατιωτών που συμμετέχουν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok και δείχνει δύο τουρίστριες να ποζάρουν όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο μαζί με αστυνομικούς, υπό τη συνοδεία του ήχου «Playing dangerous» της Λάνα Ντελ Ρέι, κάτι που διάλεξαν οι ίδιες για να το ανεβάσουν. 

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο TikTok είναι ενδεικτικά του ότι ορισμένοι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και βγάζουν το μίσος τους στην αστυνομία. Είναι τέτοια δε η γελοιότητα ορισμών που έγραψαν ότι σε περίπτωση που έπρατταν το ίδιο, πιθανότατα θα βρίσκονταν στο αυτόφωρο, λες και ζουν στην Ουγκάντα.

«Άμα πηγαίναμε εμείς θα βρισκόμασταν αυτόφωρο, ο άλλος πήρε και πόζα» ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και γελοία σχόλια στο TikTok για το βίντεο με τους άνδρες των ΜΑΤ και τις τουρίστριες.

Αρκετοί ήταν αυτοί, που γελοιοποιήθηκαν περισσότερο αφού ζήτησαν να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών, ενώ εκείνο που δεν μπορεί να μην σχολιαστεί είναι το γεγονός ότι το βίντεο ανέβηκε από λογαριασμό με 768 ακολούθους και συγκέντρωσε πάνω από 800.000 προβολές.

ADVERTISEMENT



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου