Τρίτη 21 Μαΐου 2024

3 κακοποιοί που αναζητούνται έδειραν ένα πολίτη και την σύζυγο του στο Αιγάλεω επειδή τους έκλειναν τον δρόμο

 


Τρεις κακοποιοί που αναζητούνται, τζάμπα μάγκες αφού έδερναν όλοι ένα άνθρωπο και μάλιστα ο πιο σκληρός κακοποιός τον κλώτσησε στο κεφάλι την ώρα που ήταν στο έδαφος για να τον σκοτώσει.

Ένα άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στο Αιγάλεω μεταξύ πέντε ατόμων, τριών κακοποιών και ενός ζευγαριού.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10.00, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Τότε, οι τρεις κακοποιοί και τζάμπα μάγκες, λογόφεραν επειδή το αυτοκίνητο του ζευγαριού τους έκλεινε τον δρόμο.

Έτσι οι τρεις κακοποιοί κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την συνομήλικη γυναίκα που καθόταν δίπλα του, ήταν τέτοιο το μένος των κακοποιών που χτυπούσαν ένα άνθρωπο που είχε πέσει κάτω και μάλιστα τον κλωτσούσαν στο κεφάλι για να τον δολοφονήσουν.

Δείτε βίντεο με τους κακοποιούς και τον ξυλοδαρμό του ζευγαριού


Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους οι κακοποιοί να διαφύγουν, γιατί ήταν πολύ μάγκες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο που κλώτσαγαν και έδερναν και τον έριξαν στο έδαφος.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, αλλά ο 43χρονος έχει σοβαρά τραύματα.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη, οι κακοποιοί κρύβονται, αλλά το αυτοκίνητο των κακοποιών έχει αναγνωριστεί όπως και το νούμερο του αυτοκινήτου, καθώς και τα πρόσωπα τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου