Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης γυρνώντας τις gossip εκπομπές συνεχίζει να αμφισβητεί Δημοκρατία και θεσμούς

 


Δεν βάζει μυαλό ο τουρίστας ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, και γυρνώντας με τα στανά του ρούχα, αυστηρά και μόνο πρωινές και μεσημεριανές gossip εκπομπές, συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια κάνοντας επίθεση κατά της Δημοκρατίας και των θεσμών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στη gossip εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο φαιδρός Κασσελάκης επέμεινε στη δήλωσή του για την παρουσία ξένων παρατηρητών στις επικείμενες εκλογές και υποστήριξε ότι το αδιάβλητο των εκλογών στην Ελλάδα δεν είναι δεδομένο, κάτι που δεν έχει ειπωθεί στα χρόνια της Μεταπολίτευσης από τις πλέον λαϊκιστικές και εξτρεμιστικές δυνάμεις.

Και για να γελάσει ο κόσμος, ο ινφλουένσερ Κασσελάκης δήλωσε στην εκπομπή ότι είναι έτοιμος και για πρωθυπουργός.

Απαντώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, το απέρριψε και ζήτησε εκ νέου διπλές εκλογές λές και η χώρα είναι παιχνίδι του Κασσελάκη: «Προκαλώ να πάμε σε διπλές εκλογές. Ευρωεκλογές και εθνικές μαζί. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανανεωμένος. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Ηδη φαίνεται η δυναμική… Πρέπει να ξαναζυγιστούμε. Εχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αλλάξει και η κοινωνία», υποστήριξε.

Στη συνέντευξή του στον Alpha, ο Κασσελάκης το τερμάτισε αφού ανέβασε τον πήχη για τον ίδιο και το κόμμα του λέγοντας ότι στόχος του είναι η ανατροπή και δεν αρκείται στη δεύτερη θέση. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου