Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ που το έστησε, το ΠΑΣΟΚ υιοθέτησε το fake της Εστίας, που καταδίκασαν Μαρινάκης, Ράπτης, Παναγιωτάκης

 



Την ώρα που Βαγγέλης Μαρινάκης, ο εκδότης του iefimerida Χρήστος Ράπτης, και ο ιδιοκτήτητης του One Channel Διονύσης Παναγιώτης διέψευδαν το δημοσείευμα της "Εστίας", και οδηγούν τα fake news στην δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ που το έστησε δεν έχει ζητήσει συγνώμη, ο Βαξεβάνης του Documento δεν ανασκεύασε, και το φαιδρό ΠΑΣΟΚ το υιοθέτησε βγάζοντας και ανακοίνωση.

Τα φαιδρά κόμματα της αντιπολίστευσης ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξέδωσαν ταυτόσημες ανακοινώσεις, μετά την κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών περί SMS της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη προς τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη εκδοτικού ομίλου Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την χυδαιότητα τους.

Η κατάντια του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη σε μιά ανακοίνωση : «Oταν την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε στην Ολομέλεια ζήτημα για τη συνάντηση δύο υπουργών με επιχειρηματία, ο οποίος καταγγέλθηκε από την κυβέρνηση ότι απεργάζεται την αποσταθεροποίησή της, ο μεν κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης μίλησε για “κοινωνική επίσκεψη” και ο υπουργός Επικράτειας Α. Σκέρτσος για “μυθεύματα”.

Λίγες ώρες αργότερα ο πρωθυπουργός τους εξανάγκασε σε παραίτηση», αναφέρει και προσθέτει: «Μετά την παρέλευση τριών εικοσιτετραώρων από την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση θα μας απαντήσει για την ταμπακιέρα;

Πήγαν ή όχι να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου