Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Γιώργος Μυλωνάκης για «Εστία»: «Μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια»

 


Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ που το έστησε, το ΠΑΣΟΚ που έβγαλε και ανακοίνωση, συνεχίζουν να υιοθετούν το fake news της εφημερίδας "Εστία" που αναπαρήγαγε και το Documento, σοβαροί άνθρωποι παίρνουν θέση και κατακεραυνόνουν όλους όσους έστησαν.

Θέση στο  δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως υπήρξε sms της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το οποίο του ζητούσε «να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς», πήρε και ο γενικός γραμματέας της Βουλής, Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος το χαρακτήρισε «φαντασιόπληκτο», ενώ συμπλήρωσε πως «επιβεβαιώνεται ότι το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια». 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μυλωνάκης σχολίασε τα εξής: «Η μια διάψευση μετά την άλλη έρχεται σήμερα για το φαντασιόπληκτο δημοσίευμα της εφημερίδας "Εστία". Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Χρήστο Ράπτη και ο Διονύσης Παναγιωτάκης διαψεύδει με ανακοίνωσή του κατηγορηματικά την ύπαρξη του υποτιθέμενου sms που κατά το δημοσίευμα φέρεται να έστειλε η σύζυγος του ΠΘ Κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι στον επιχειρηματία. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου