Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Νέα καραγκιοζιλίκια Δούκα ξεφτίλα για τον Δήμο της Αθήνας : Ακύρωσε συναυλία του Δήμου Αθηναίων με την πρεσβεία του Ισραήλ

 


O Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, από την ημέρα που έχει αναλάβει καθήκοντα, επειδή δεν πήγε να ψηφίσει το 70% των δημοτών της Αθηνας ακύρωσε την συναυλία που θα λάμβανε χώρα στις 29/04/2024, έπειτα από παραίνεση του προκλητικού δημοτικού συμβούλου -που πρόσκειται στο ΚΚΕ- κομουνιστή Νίκου Σοφιανού, ο οποίος είχε διαμηνύσει στον Χάρη Δούκα να ακυρώσει την εν λόγω συναυλία διότι «αν δεν το πάρετε πίσω, να είστε σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τέτοια συναυλία, γιατί χιλιάδες διαδηλωτές θα είναι απ' έξω και θα το αποτρέψουν».  

Αυτή την δήλωση έκανε ο κομουνιστής Σοφιανός νομίζοντας ότι ζει στο καθεστώς του Στάλιν και μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Ο φαιδρός Δούκας αντί να καταγγείλει τον καραγκιόζη κομουνιστή Σοφιανό, που την είδε καθεστώς και επιβάλει ότι θέλει, προτίμησε να ακυρώσει την συναυλία δήθεν για «λόγους ασφαλείας». 

Ο Δούκας ξεκάθαρα ακύρωσε την συγκεκριμένη συναυλία, για να κάνει το χατήρι σε ακροαριστερούς Σταλινιστές όπως ο Νίκος Σοφιανός,  καημένη Αθήνα. 

Η δήλωση του Χάρη Δούκα στο ΔΣ του Δήμου Αθηναίων

Προκλητικός Σταλινικός κομουνιστής Νίκος Σοφιανός: «Διαβάσαμε ότι στις 29 Απριλίου ο Δήμος της Αθήνας θα κάνει στο Ολύμπια συναυλία, υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ. Αν δεν είναι πολιτικό ατόπημα, να διοργανώνονται με την αιγίδα της πρεσβείας του κράτους-δολοφόνου των Παλαιστινίων, συναυλία τις ημέρες των Παθών, τότε τι είναι; Πάρτε το πίσω. Πάρτε την ευθύνη ότι σας ξέφυγε, γιατί αν δεν το πάρετε πίσω, να είστε σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τέτοια συναυλία, γιατί χιλιάδες διαδηλωτές θα είναι απ' έξω και θα το αποτρέψουν».

Φαιδρός Χάρης Δούκας: «Η ιστορία αυτή για την πρεσβεία του Ισραήλ, για την οποία ειπώθηκαν πολλά, είναι ένα πρόγραμμα 2023-2023, εγκεκριμένο από το δημοτικό συμβούλιο αυτό εδώ, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, 01/06/2023, έχοντας περάσει ομόφωνη επίσης έγκριση, 25/05/2023 από τον ΟΠΑΝΔΑ. Δεν μου ταιριάζει, δεν μου αρέσει, δεν ξέρω τι κυρώσεις υπάρχουν, θα έρθω σε επικοινωνία, αν μπορεί να ακυρωθεί. Δεν ευθύνομαι καθόλου για αυτό (...) όσοι ήταν εδώ στα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια, μπορούν να απολογηθούν».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου