Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Λιγότεροι από αυτούς που ψήφισαν Κασσελάκη ψήφισαν στις προκριματικές του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο

 



Τον Στέφανο Κασσελάκη τον έβγαλαν αρχηγό στον ΣΥΡΙΖΑ και τραβάνε τα μαλλιά τους 74.000 μέλη και φίλοι του κόμματος, στην νέα εκλογική διαδικασία για το ευρωψηφοδέλτιο προσήλθαν μόλις 60.000 μέλη και φίλοι (τουλάχιστον αυτό το νούμερο δίνουν από την Κουμουνδούρου και δεν ξέρεις εάν είναι αλήθεια, ίσως είναι πολύ λιγότεροι)

Με παράταση μίας ώρας ολοκληρώθηκε μετά τις 9 το βράδυ η διαδικασία των Προκριματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για την ανάδειξη των 35 υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματος.

Από τις 8:00 το πρωί όταν κι άνοιξαν οι κάλπες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και η διαδικτυακή ψηφοφορία, υπήρξε μαζική συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως σημειώνουν, που σημαίνει ότι ήξεραν ότι δεν θα έχουν τα νούμερα του Σεπτέμβρη που εξέλεξαν το νούμερο Στέφανο Κασσελάκη.

Συνολικά περισσότερα από 60.000 μέλη και φίλοι του κόμματος συμμετείχαν στην διαδικασία, προκειμένου να εκλέξουν τους συμμετέχοντες στο Ευρωψηφοδέλτιο.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα, 15 Απριλίου με την καταμέτρηση των ψήφων και την ανάδειξη των 35 υποψηφίων που τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επέλεξαν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου