Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ANTIFA καλεί σε διαδήλωση τις συμμορίες ανηλίκων κατά των μέτρων για την εγκληματικότητα

 



Μόνο στην Ελλάδα της ανοχής, θα μπορούσαν ακροαριστεροί αντιεξουσιαστές να έχουν τέτοια διείσδυση, σε ανήλικα παιδιά ώστε να τους μετατρέψουν σε σκληρούς κακοποιούς και να τους ποτίσουν με μίσος.

Η αφίσα των ANTIFA καλεί σε διαδήλωση τις συμμορίες ανηλικών στην Καλλιθέα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει εγκληματικότητα ανηλίκων, ούτε αυξημένη εγκληματικότητα ανηλίκων, αλλά αύξηση κρατική επιθετικότητας σε ανήλικους.



Με λίγα λόγια αυτές οι διαταραγμένες επικίνδυνες προσωπικότητες των ακροαριστερών ANTIFA δεν βλέπουν πουθενά εγκληματικότητα ανηλίκων, την οποία μάλιστα δικαιολογούν προκλητικά κατά της κοινωνίας, και της ασφάλειας των παιδιών μας. Εννοείται ότι η ανομία, και η ευκολία που οι αντιεξουσιαστές πλησιάζουν τα παιδιά μας ακόμα και μέσα στα σχολεία, είναι ένας σοβαρός λόγος για την αύξηση της εγκληματικότητας, γιατί τους μπολιάζουν με μίσος και κακία ακόμα και ο ένας εναντίον του άλλου.

Η λύση είναι μία και αυτό πρέπει να το λάβει καλά υπόψιν της η πολιτεία, όπως και στα σχολεία με τα νέα μέτρα, έτσι και στους αντιεξουσιαστές πρέπει να δοθεί τέλος σε αυτή την ανοχή!!!

Η κυβέρνηση πρέπει να προστατέψει τα παιδιά μας από ακροαριστερούς, αντιεξουσιαστές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου