Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

«Δεν έγινε κανένα μπάζωμα στα Τέμπη, για να τους μπερδέψουμε το είπαμε» ομολογεί πατέρας θύματων

 



Στην εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών, το δήθεν "μπάζωμα" είχε γίνει σημαία από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και ήρθαν να κολλήσουν και οι θεωρίες συνωμοσίας του επιστολογράφου του Ιησού Βελόπουλου.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν την τραγωδία για να πλήξουν την κυβέρνηση και μόνο για αυτό, εργαλειοποιούν και συγγενείς θυμάτων που θέλουν την προβολή, ευτυχώς όμως η πλειοψηφία των συγγενών δεν δέχονται αυτή την εργαλειοποίηση απλά ζητάνε δικαιοσύνη.

Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας θυμάτων, με αναρτήσεις του στο X (Twitter) τις τελευταίες ημέρες, απαντά στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του και αποκαλύπτει πως στα Τέμπη «δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα μιας και δεν κουβαλήσανε εκεί χώματα η αλλα υλικά αυτη είναι η λέξη μπάζωμα».

Όπως λέει «εκεί έγινε ξεμπάζωμα δηλαδή πήραν γύρω στα 1500 κυβικά χώματα ,συν τα αλλα που μεταφέραν στο κουλούρι μαζί με τα βαγόνια ,και αλλα υλικά και τα μεταφέραν στην μάντρα έξω από την Λαρισα» και προσθέτει:

«Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές.

«Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν».

Με λίγα λόγια η ομολογία αυτή κάνει ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και όσους φώναζαν για "μπάζωμα" και τις θεωρίες συνωμοσίας που ακολούθησαν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου