Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Θα κριθώ στο τέλος της 4ετίας - Βλέπω Κασσελάκη και Βελόπουλο και μου θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο



Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.



Στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «Να συγκαλύψουμε τι ακριβώς στα Τέμπη; Ότι δήθεν το τρένο μετέφερε ξυλόλιο, εκρηκτικά; Θα το κρίνει αυτό οριστικά ο πραγματογνώμονας. Γνωρίζω καλά ότι δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη στο δυστύχημα των Τεμπών». Υπογράμμισε πως «στα Τέμπη συναντήθηκε το ανθρώπινο λάθος με τις χρόνιες παθογένειες της δημόσιας διοίκησης».

Όπως είπε στις ευρωεκλογές «ψηφίζουμε για το πώς μπορούμε την επόμενη μέρα να βοηθήσουμε τους πολίτες όντας διεκδικητικοί στην Ευρώπη» ενώ πρόσθεσε ότι «βλέπω ένα remake, τον Κασσελάκη και τον Βελόπουλο και μου θυμίζουν πολύ τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι «κοιτάζουμε να εκταμιεύσουμε ένα ποσό ώστε το Κράτος να μπορεί να επιδοτήσει τα απογευματινά  χειρουργεία, να είναι δωρεάν για ορισμένες κατηγορίες ασθενών».

Όσον αφορά τους Σπαρτιάτες, μετά και τη δίωξη που ασκήθηκε από τον Άρειο Πάγο, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα, και περιμένει να δεί τι θα κάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Έστειλε, επίσης, μήνυμα σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες ότι αν παραβαίνουν τον νόμο θα επιβάλονται πρόστιμα σημειώνοντας ότι «με εξοργίζουν οι πλασματικές εκπτώσεις».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου