Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Χυδαία επίθεση του ινφλουένσερ Κασσελάκη στους άντρες και τις γυναίκες αστυνομικούς


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα, δεν θέλει ούτε την δικαιοσύνη ούτε την αστυνομία, και αυτό πρεσβεύει και ο ινφλουένσερ αρχηγός του όταν δεν μακιγιάρεται σε μαγαζιά κατά τις περιοδείες του.

Γενικότερα στόχος του Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι θεσμοί για ακόμα μία φορά και αυτό δείχνει το πόσο επικίνδυνοι είναι για την χώρα και την δημοκρατία.

Μετά τη Δικαιοσύνη λοιπόν, πήρε σειρά στη λίστα του Στέφανου Κασσελάκη έχει η αστυνομία και όλοι όσοι υπηρετούν σε αυτή. 

Αφού εργαλειοποίησε ο ίδιος ο Κασσελάκης και τα στελέχη του την τραγωδία των Τεμπών, αφού εργαλειοποιεί εύκολους συγγενείς των θυμάτων για να προβληθούν στελέχη του, και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος, τώρα βρήκε να εργαλειοποιήσει την δολοφονία της Κυριακής από ένα κάθαρμα.

Τα λάθη και οι παραλείψεις τριών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. δεν χαρακτηρίζουν όλο το σώμα που πολεμάει το έγκλημα καθημερινά, αλλά για τον ινφλουένσερ αυτό του χαλάει το αφήγημα και δεν μπορεί να κάνει τα προεκλογικά του σώου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης γελοιοποιείται καθημερινά, και εκνευρίζει τον κόσμο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πατώνει στις προτιμήσεις των πολιτών για πρωθυπουργός, όπως και στην δημοφιλία.

Κατά την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι, υποστήριξε ο φαιδρός ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση του Bullying αποτελούν «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό», και το είπε αυτό γιατί αυτό εξυπηρετεί την αριστερά να είναι με τον παραβάτη και τον κακοποιό και όχι με τα θύματα και την ασφάλεια τους.

«Εντολή Γκρίνμπεργκ» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη νέα του γελία εμμονή για να προσθέσει: «Να σας εξηγήσω το γιατί. Σκοτώνουν τις γυναίκες έξω από τα αστυνομικά τμήματα. Τι λέει ο Γκρίνμπεργκ για να το αποφύγει; "ας μιλήσουμε για bullying", δήθεν ότι παρέχουμε προστασία στα Ελληνόπουλα όταν σκοτώνονται Ελληνίδες μπροστά από το αστυνομικό φυλάκιο».

Και συνεχίζοντας ο φαιδρός είπε «όλα αυτά γίνονται πολύ απλά για να ξεχάσουν οι πολίτες ότι πλέον, όταν πηγαίνουν στην Αστυνομία, κινδυνεύουν να τους ζητηθεί να καλέσουν την Αστυνομία» βάζοντας σε ένα τσουβάλι το σύνολο των στελεχών της ΕΛΑΣ υποστηρίζοντας ότι «θα ήταν τραγελαφικό αν δεν ήταν τραγικό!».

Και κατέληξε δείχνοντας ξεκάθαρα την εργαλειοποίηση ακόμα μίας τραγωδίας : «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μια κοπέλα προσπάθησε να σώσει τη ζωή της και ο θεσμός αυτός την πρόδωσε. Δεν έχουμε χρόνο στην Ελλάδα για άλλους θανάτους. Η ανθρώπινη ζωή έχει αξία. Και αν δεν μπορούν να της δώσουν αξία στην Αστυνομία, στον σιδηρόδρομο, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τότε ας κάνουν πέρα».

Με λίγα λόγια ο φαιδρός Κασσελάκης, για τα λάθη τριών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που λειτούργησαν εγκληματικά, στοχοποιεί συνολικά τον θεσμό, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις, όπως αδιαφόρησε και για τις αντιδράσεις των δικαστικών, που είναι επίσης στόχος του, και τον ξεφτίλισαν με ανακοινώσεις τους.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν βάλει μυαλό με την ίδια συνταγή που καταδίκασαν οι πολίτες συνεχίζει να πορεύεται, και αυτή την φορά βρήκε ένα πραγματικά νούμερο και χειρότερο από τον Αλέξη Τσίπρα για να εκτελεί τις εντολές της υπόγας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου