Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης για να κάνει αντιπολίτευση μέτραγε την συνοδεία του Μητσοτάκη και μαζί τα ταξί και τα περαστικά αμάξια

 


Δεν έχει τέλος το καραγκιοζιλίκι του Στέφανου Κασσελάκη, αυτού που ζητούσε όταν ήρθε τουρίστας και αστυνομική συνοδεία για τον ίδιο τον σύζυγο του και το σκυλάκι τους, επειδή θα έβαζε υποψηφιότητα για νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ, ώσπου τον πήραν χαμπάρι και το έκανε γαργάρα.

Η νέα ξεφτίλα αντιπολίτευση Κασσελάκη έγινε μετρώντας τα αυτοκίνητα συνοδείας του πρωθυπουργού : «Πάμε να δούμε πόσα αυτοκίνητα χρειάζεται ο πρωθυπουργός για να επισκεφθεί ένα σχολείο».

Με τα στενά του ρούχα λες και πάει εκδρομή, ανέβασε ένα βίντεο ξεφτιλίζοντας εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο, μετρώντας γενικά αυτοκίνητα και λέγοντας το χυδαίο «Μάλιστα. Είδατε πόσα δημόσια αυτοκίνητα και περιπολικά γίνονται ταξί όταν είσαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης;» 

Με λίγα λόγια έμπλεξε τον πρωθυπουργό της χώρας, με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που μίλησε με το θύμα στους Αγίους Αναργύρους, και αυτό το θεωρεί αντιπολίτευση.

Δεν έχει καταλάβει ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι ένας γελοίος ινφλουένσερ που τάζει, εργαλειοποιεί τραγωδίες, λέει ψέματα και βγάζει σαν πανελίστας καθημερινά κακίες.

Όπως βλέπει κάποιος σοβαρός άνθρωπος, αυτός ο γελοίος τύπος γιατί πρόκειται περί γελοίου, μετράει τα ταξί, τις μηχανές των πολιτών για να μεγαλώσει η συνοδεία του πρωθυπουργού και να κάνει το νούμερο αντιπολίτευση.

Αναρωτιόμαστε δεν υπάρχουν κάποιοι να τον συμβουλεύουν ώστε να σταματήσει να ξεφτιλίζεται; Άσε τα στελέχη του θιάσου που ηγείται, η οικογένεια του δεν τον προστατεύει;

Απολαύστε τον πλέον ξεφτιλισμένο πολιτικό όλων των εποχών που έχει περάσει από την Ελλάδα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου