Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Καταδίκασε τον Μπελέρη το διεφθαρμένο καθεστώς Ράμα για να χάσει την Δημαρχία υπέρ των μαφιόζων

 



Η κατάληξη της δίκης ήταν προδιαγεγραμμένη, δεν έχει υπάρξει πιο στημένη δίκη απο ένα καθεστώς μαφίας που το καταγγέλει όλη η αντιπολίτευση.

Τι και ένα είχε καταρρεύσει το κατηγορητήριο, τι και εάν ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν στημένο, καταδίκασαν ένα άνθρωπο για να του πάρουν το αξίωμα και να μοιραστούν την περιοχή φιλέτο οι συμμορίες της μαφίας με αρχηγό τον Έντι Ράμα.

Το Αλβανικό Δικαστήριο εξετέλεσε την πολιτική εντολή του Έντι Ράμα και ανακοίνωσε την καταδίκη του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη σε δυο χρόνια φυλάκιση.

Ο Φ.Μπελέρης κανονικά θα πρεπει να αφεθεί ελεύθερος στις 12 Σεπτεμβρίου καθώς τότε ουσιαστικά με την επιμέτρηση της ποινής με την περίοδο προφυλάκισης θα έχει εκτίσει την ποινή του, όμως η καταδίκη που θα βαρύνει το ποινικό μητρώο του θα έχει οδηγήσει σε έκπτωση από το αξίωμα του. Η έφεση που θα ασκήσουν οι δικηγόροι του δεν αναμένεται να εκδικασθεί πριν από τον Ιούνιο οπότε ακόμη κι αν μειωθεί η ποινή του, καθώς ανατροπή της απόφασης δεν θεωρείται πιθανή, απλώς θα επισπευσθεί η αποφυλάκιση του, έχοντας όμως χάσει οριστικά το αξίωμα του Δημάρχου Χειμάρρας, με αποτέλεσμα να αλωνίζει η μαφία του Έντι Ράμα.

Ο Ε.Ράμα κερδίζει το παιγνίδι και παρά τις απροκάλυπτες παραβιάσεις κάθε έννοιας κράτους δικαίου , πετυχαίνει την εκπαραθύρωση του Φ.Μπελέρη από τον Δήμο Χειμάρρας για να ελεγχθεί η τουριστική περιοχή.

Η καταδίκη του Φ.Μπελερη ήταν προδιαγεγραμμένη και ο Ε.Ράμα δεν δίστασε στιγμή να εφαρμόσει αυτό το θρασύτατο σχέδιο υπολογίζοντας στην αδιαφορία για το ζήτημα αυτό της ΕΕ. και των ΗΠΑ, καθώς οι μόνες χλιαρές αντιδράσεις ήρθαν από την Αθήνα η οποία έχει εγείρει εμπόδια στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, αλλά και τι έγινε.

Ήρθε η ώρα να πάρει μέτρα σοβαρά η Ελλάδα κατά της Αλβανίας του διεφθαρμένου Ράμα.

Φρέντης Μπελέρης μετά την καταδίκη: Συνεχίζω τον αγώνα για Δικαιοσύνη, θα φτάσω στο τέρμα αυτής της υπόθεσης

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Ήταν μια δίκη παρωδία. Με πλαστό ποινικό μητρώο, χωρίς αποδείξεις, χωρίς άλλους μάρτυρες εκτός από έναν που χρηματιζόταν από την αστυνομία, με «διορισμένη» δικαστή, μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί χωρίς επικοινωνία με τον δικηγόρο μου, σήμερα το αλβανικό δικαστήριο με καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης.

Το έγκλημά μου είναι ότι εμείς οι Χειμαρραίοι θέλουμε να είμαστε οι κύριοι της προγονικής μας γης. Το έγκλημά μου είναι ότι οι συμπατριώτες μου Χιμαραίοι με εξέλεξαν Δήμαρχο ενάντια στα σχέδια του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα. 

Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ, αυτή είναι η Δικαιοσύνη που θέλετε για εμάς; Αφήνω τους δικαστές στη χλεύη του αλβανικού λαού. Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία στο όνομα των συμπολιτών μου. Αργά ή γρήγορα, θα βρω δικαιοσύνη. ´Έχω τόση υπομονή όση χρειάζεται για να φτάσω στο τέρμα αυτής της υπόθεσης».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου