Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ο εισαγγελέας καλεί Κασσελάκη και αυτός αγοράζει τριαντάφυλλα στον σύζυγο Τάιλερ



Αφού εξαπέλυσε επίθεση κατά της ελληνικής δικαιοσύνης ο φαιδρός τουρίστας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά την εισαγγελική εντολή για έρευνα που αφορά στην εταιρία του, την ώρα που ο πρώην διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος, διαψεύδει ότι το δάνειο στο κόμμα δόθηκε για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι των κομματικών ΜΜΕ.

Σε ένα λαϊκιστικό παραλήρημα στο Twitter, ο Κασσελάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει για την ουσία της υπόθεσης που τον καθιστά ποινικά υπόλογο, αλλά ειρωνεύεται την ελληνική δικαιοσύνη και απειλεί, «παίζοντας» το… χιλιοπαιγμένο έργο του «καθαρού» απέναντι στους «βρόμικους» κάνοντας τους πολίτες να εξοργιστούν περισσότερο μαζί του.

Και εκτός απο καραγκιοζιλίκια ο Κασσελάκης είναι και εραστής, αφού αγόρασε ένα τριαντάφυλλο από πλανόδια πωλήτρια και το προσέφερε στον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ το περασμένο Σάββατο 2 Μαρτίου.



Όπως δείχνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ!», ο Τάιλερ Μακμπέθ χαμογελά ευτυχισμένος καθώς παίρνει το ροζ τριαντάφυλλο από τον εραστή λαικιστή Κασσελάκη.

Το ζευγάρι επέλεξε πολυσύχναστο μπαρ – εστιατόριο στην Πατριάρχου Ιωακείμ για το μεσημεριανό τους γεύμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγος Τάιλερ Μακμπέθ έφτασαν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, συνοδευόμενοι από δύο άντρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και επέλεξαν ένα μικρό τραπέζι πάνω στο πεζοδρόμιο για να απολαύσουν το γεύμα τους.

Το νούμερο Κασσελάκης έδωσε στην πλανόδια ανθοπώλη 25 ευρώ για το ροζ τριαντάφυλλο, γιατί το ρόζ είναι το χρώμα που αγαπά το ζευγάρι.

Ευγενικό και τζέντλεμαν χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη η πλανόδια πωλήτρια αφού πήρε αντί για 5€, 25 € και το πρόσφερε στον σύζυγό του. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου