Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ ομολόγησαν περιμένουμε τον εισαγγελέα και το πειθαρχικό για τα περαιτέρω


 

Τσιφλίκι εκτός των ακροαριστερών και αριστερών φοιτητών, είναι τώρα και των διοικητικών υπαλλήλων τα πανεπιστήμια με το αποφασίζουμε και διατάζουμε.

Μάταια ανέμεναν σήμερα το πρωί εκατοντάδες φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών να ξεκινήσει η εξεταστική περίοδος μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, και κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν θα ξεκινήσει.

Οι γνωστοί ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητές, διοικητικοί υπάλληλοι και καθηγητές παρανόμησαν και πάλι και περιμένουμε την δικαιοσύνη να επιληφθεί όπως και τον πρύτανη να τους οδηγήσει τους διοικητικούς υπαλλήλους στο πειθαρχικό

Όπως έγινε γνωστό, ακροαριστερά και αριστερά μέλη της φοιτητικής παράταξης «Αντινομία ΕΑΑΚ», από κοινού με ακροαριστερούς και αριστερούς από τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ αλλά και ακροαριστερούς και αριστερούς συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ(!) βρέθηκαν το πρωί στο κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου και μπλόκαραν την τηλε-εξεταστική, για να μην δώσουν οι φοιτητές τα μαθήματα τους.

Από την ενέργειά τους έπεσε ο σέρβερ του ιδρύματος και οι εκατοντάδες φοιτητές που περίμεναν με αγωνία να δώσουν εξετάσεις μετά και τη συνεχιζόμενη κατάληψη της σχολής τους, δεν μπόρεσαν να μπουν στην πλατφόρμα e-class και κατ΄ επέκταση ούτε στην πλατφόρμα στην οποία θα έδιναν κανονικά εξετάσεις.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και οι συνδικαλιστές της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ που βρέθηκαν στο κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου δεν παρέλειψαν να ομολογήσουν την πράξη τους και να προβούν σε δηλώσεις τους στην «ΑΥΓΗ» προκειμένου να υπογραμμίσουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των φοιτητικών συλλόγων.

Ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ υπογράμμισε μάλιστα ότι η συνδικαλιστική παράταξη απάντησε... κινηματικά στην προσπάθεια της κυβέρνησης να καταστείλει τις κινητοποιήσεις των φοιτητών!

Δείτε τις προκλητικές δηλώσεις τους  :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου