Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Πακιστανός στο Ζεφύρι βίασε 13χρονο αυτιστικό αγόρι με δόλωμα ένα πατίνι

 



Ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης με δόλωμα πατίνι, παρέσυρε 13χρονο αυτιστικό αγόρι στο σπίτι του στο Ζεφύρι και του επιτέθηκε σεξουαλικά, ξεσπώντας στο παιδικό του κορμί, τα αρρωστημένα ένστικτα και διεστραμμένες φαντασιώσεις.

Μάλιστα, το θύμα της ζοφερής αυτής υπόθεσης στο Ζεφύρι με δράστη τον ανώμαλο Πακιστανό, έχει διαγνωστεί με αναπηρία 86%.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-2-2024, 42χρονος αλλοδαπός  κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο 42χρονος γνωρίζοντας το έντονο ενδιαφέρον του αγοριού στα πατίνια που απορρέει από τη αναπτυξιακή του δυσκολία, με το πρόσχημα να του χαρίσει ένα πατίνι, τον οδήγησε μεσημβρινές ώρες της 9-2-2024 εντός της οικίας του και προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

«Η μητέρα του ανήλικου, ανέφερε μεταξύ άλλων οτι ο γιος της, ο οποίος είναι στο φάσμα του Αυτισμού (F84) με ποσοστό αναπηρίας 86%, της εκμυστηρεύτηκε οτι ο ανωτέρω κατηγορούμενος μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας (09-02-2024), εκμεταλλευόμενος την διανοητική αναπηρία του και γνωρίζοντας ότι ο ανήλικος έχει εμμονή με τα πατίνια, με το πρόσχημα να του δώσει ένα, τον οδήγησε στην οικία του που βρίσκεται επί της οδού Δαβάκη στην περιοχή του Ζεφυρίου και ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του».

«Ο  κατηγορούμενος αναζητήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, με την συνδρομή ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. και αφού εντοπίστηκε εξωτερικά της οικίας του, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα της Υ.Π.Α. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία  για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 338 παρ. 1 και 339 παρ. 1 εδ. β΄ του Π.Κ., ήτοι «Κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 10-02-2024 ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για Κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη και παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση στο 18ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, από όπου και διατάχθηκε η επαναπροσαγωγή του, την Δευτέρα 12-02-2024 και ώρα 10:30’»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου