Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Με αντεθνική στάση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ αντιδρούν όπως και η Τουρκία για την αμυντική συμφωνία της χώρας

 


Εξαιρώντας το ΚΚΕ που θα ήταν μεγάλη έκπληξη να χαρεί με την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έδειξαν για ακόμα μία φορά γιατί δεν τους θέλουν οι πολίτες και τους έχουν σε ποσοστά 10 και 12%.

Οι μόνοι που αντέδρασαν στην αμυντική συμφωνία είναι η Τουρκία, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, και το θράσος κάποιον στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ήταν να αμφισβητήσουν και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των F35.

Στην Κουμουνδούρου, δαιμονοποίησαν την προμήθεια των F-35, ζητώντας διευκρινίσεις για το κόστος της συμφωνίας και τον βαθμό εμπλοκής της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας στο όλο σχέδιο, αφήνοντας άφωνους τους Έλληνες πολίτες για την κατάντια τους.

Χέρι, χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, που εμφανίζεται χωρίς ίχνος ντροπής και σοβαρότητας ιδιαίτερα επιφυλακτικό ως προς τον βαθμό εμπλοκής της εγχώριας βιομηχανίας και ζητάει επίσης απαντήσεις από την κυβέρνηση για το αν υπάρχουν εγγυήσεις σχετικά με την παράλληλη απόκτηση F-16 από την Τουρκία. 

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι ακατάλληλοι για την χώρα Κασσελάκης - Ανδρουλάκης δεν έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα αποκτά υπεροπλία έναντι της Τουρκίας, γιατί η χώρα θα διαθέτει ένα όπλο 5ης γενιάς αποτρεπτικό στις ορέξεις τυχόν εχθρών.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, εμφανίζονται μικρόψυχα σε ό,τι αφορά τη σημαντική συμφωνία για την προμήθεια των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών, απορρίπτουν και καταδικάζουν το αυτονόητο: τη θωράκιση δηλαδή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τους κατάλληλους εξοπλισμούς.

Η μιζέρια, η ανεπάρκεια και η επικινδυνότητα και των δύο κομμάτων δείχνουν την ακαταλληλότητα τους σε όλα τα επίπεδα όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις δημοσκοπήσεις. Δεν είναι μόνο η ανεπάρκεια των αρχηγών τους, αλλά και η ακαταλληλότητα των στελεχών που δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας στις δηλώσεις τους. Παραγνωρίζουν για να κάνουν αντιπολίτευση, την ανάγκη που έχουν οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις για την αναβάθμιση τους σε στεριά, αέρα και θάλασσα.

Ότι και να λένε οι λίγοι και ακατάλληλοι για την χώρα τα F35 θα έρθουν και η πληρωμή τους θα γίνει με την ολοκλήρωση της παραλαβής τους σταδιακά, χωρίς να επιβαρυνθεί η οικονομία της χώρας, όπως θα έρθει και το δωρεάν πακέτο εξοπλισμών, όπως αναμένεται και η συμφωνία με τις ΗΠΑ για την συμπαραγωγή σύγχρονων φρεγατών τελευταίας τεχνολογίας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου